Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Βαρέθηκα να δίνω μπράβο στους Ηπειρώτες Ιλίου. Εφέτος θα τους πω συγχαρητήροα!!!



Μεγάλο γλέντι από την Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου στην 5η γιορτή τσίπουρου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2018, στο αθλητικό κέντρο της ραδιοφωνίας, του Δήμου Ιλίου. Η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου στο κατάμεστο αθλητικό κέντρο  παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τη "ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ", την τελετουργία της παρασκευής του τσίπουρου, του παραδοσιακού ηπειρώτικου αλκοολούχου ποτού, που συνδέεται άρρηκτα με την ζωή των Ηπειρωτών, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν από κοντά ή να θυμηθούν τις συνήθειες των γονέων και των παππούδων τους. Τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης  παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα του τρύγου .Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο Δ.Σ της Ένωσης στα χορευτικά τμήματα και στους καταξιωμένους χοροδιδασκάλους κ.Βασίλη Τσούνη και κ.Έφη Ρούτη. Ακολούθησε μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με την κομπανία του Πέτρου Χαλκιά και τον Χρήστο Αγγέλη  στο τραγούδι. 






Χαιρετισμούς απηύθηναν: ο αντιδήμαρχος Φραγκάκης , ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Γκόνης και ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Μάκης Κιάμος - Χήτος.

Παραβρέθηκαν: πολλοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης. Από την Πανηπειρωτική εκτός του προέδρου , ο αντιπρόεδρος Βασίλης Παπαγιάννης, ο έφορος Τύπου Χρήστος Τούμπουρος και τα μέλη Κώστας Ζηκόπουλος, Κώστας Παπαπάνος, Αντώνης Κοντός, Χριστόφορος Ευθυμίου και Κώστας Λάππας.
Ο αντιπρόεδρος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου Δημήτρης Σούκης, ο πρόσδρος Ηπειρωτών Ζεφυρίου Ηλίας Αθανασόπουλος, η πρόεδρος Ηπειρωτών Αχαρνών Μελπομένη Καράλη και ο αντιπρόεδρος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας Θανάσης Τσεκούρας. Επίσης ο πρόεδρος Αρτοποιών Πειραιά και Νήσων Γιώργος Τσουκαλάς.
Πάντα τέτοια και του χρόνου με υγεία








































































































































































































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: