Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η παρουσίαση Βιβλίου "Οι άνδρες κάνουν τη δουλειά τους", από τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο Ασπροπύργου


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το εγχείρημα της συνεργασίας του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Ασπροπύργου και του Συλλόγου Γυναικών «Η Κροκωνίς», με αφορμή την Παρουσίαση του εξαιρετικού Βιβλίου «Οι άνδρες… κάνουν τη δουλειά τους», της Ηπειρώτισσας, Συγγραφέως και Δημοσιογράφου Λίας Λάππα, το Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου. 

Δύο Σύλλογοι, με πολλές δράσεις στο βιογραφικό τους, θέλοντας να τιμήσουν τη Γυναίκα αποφάσισαν από κοινού, να διοργανώσουν μια γιορτή, διαφορετική από ό,τι συνηθίζεται, παρουσιάζοντας ένα βιβλίο, που μιλά για τους άνδρες αλλά αφορά κυρίως τις Γυναίκες. 









Η Συγγραφέας, μια σύγχρονη γυναίκα σκέφτηκε κάτι, που στον περισσότερο κόσμο φαντάζει απλό, αλλά στην ουσία είναι πολύ δύσκολο. Παίρνοντας πολλές συνεντεύξεις, από δημοσιογράφους, ποδοσφαιριστές, προπονητές, αθλητές, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, δικηγόρους, πολιτικούς και από πολλές άλλες ειδικότητες, και αφού της εκμυστηρεύτηκαν τα πάντα για τη ζωή τους, μέσα από το βιβλίο της προσπαθεί να εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι το επάγγελμα για έναν άνδρα και πως αυτό επηρεάζει αλλά και διαμορφώνει το χαρακτήρα του. Η συγγραφέας με την κοφτερή και γεμάτη θηλυκότητά ματιά της, διεισδύει, εξερευνά και αποκαλύπτει τα καλά κρυμμένα μυστικά των ανδρών, καταγράφοντάς τα στο βιβλίο της, με τολμηρή και γεμάτη κάλλος γραφή, 
Το Πάνελ της εκδήλωσης απαρτίζονταν από ανθρώπους με εμπεριστατωμένη άποψη πάνω στο θέμα, όπως η Ψυχολόγος, κ. Νόπη Σιδηροπούλου, ο Τραγουδιστής, κ. Γιώργος Λεμπέσης, οι Σπουδαστές Δημοσιογραφίας κ. Δημήτρης Παπακώστας και η κ. Χριστίνα Ταράστα, καθώς και η Παρουσιάστρια της βραδιάς η κ. Γωγώ Καπετάνιου
Οι δύο Σύλλογοι θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Νικόλαο Μελετίου και τη Δημοτική Αρχή, για τη στήριξη που τους προσφέρουν σε κάθε δράση που υλοποιούν. Επίσης τον μέγα χορηγό της βραδιάς, τον φούρνο «Ηπειρώτικο» για τα υπέροχα γλυκίσματα που προσέφερε, το ανθοπωλείο «Ροδανθός» για την εξαιρετική σύνθεση που δημιούργησε και τον Δάσκαλο του Δημοτικού Ωδείου Ασπροπύργου κ. Γιώργο Δεδούση για το μαγικό, μουσικό  ταξίδι που μας χάρισε. 
Το μεγαλύτερο όμως ευχαριστώ πηγαίνει στα Διοικητικά Συμβούλια, στα μέλη των δύο Συλλόγων αλλά και στους φίλους τους, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους, συμμετέχοντας και στηρίζοντας κάθε εγχείρημά τους. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αβραάμ Κωνσταντινίδης, Ισίδωρος Τσίγκος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Μελέτιος Μπουραντάς, η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α, κ. Σοφία Μαυρίδη και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α και Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Παραλίας κ. Αντώνιος Κοναξής. Από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, ο Έφορος Πολιτισμού κ. Κώστας Μάτσιας , ο Πρόεδρος κ. Κώστας Παπαπάνος, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Πετρούπολης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μουργκάνας Θεσπρωτίας, κ. Αλέξης Τσέκας, ο Πρόεδρος της Αδελφότητας Ρωμανιωτών, κ. Θεόδωρος Τζαρτζούλης, ο Πρόεδρος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου, κ. Δημήτρης Σούκης και η Γραμματέας της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, κ. Μαρίκα Γκόνη. 




Επιπρόσθετα, οι τοπικοί Σύλλογοι της πόλης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση των δύο Συλλόγων. Ειδικότερα, από τη Εθελοντική Ομάδα Ασπροπύργου «ΘΡΙΑ», η Γραμματέας, κ Φαίη Χατζηπολυχρόνη, από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας, η κ. Γεωργία Πηλιχού, από το Αθλητικό Σωματίο «Κριός Ασπροπύργου», ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βάτζος, από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ήμερου Τόπου και από τον Αθλητικό Σύλλογο «Ολύμπιος Δίας Ασπροπύργου», ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Ματθαίου, από την Εθελοντική Ομάδα «Φωλιά Αετού» η Γραμματέας κ. Μαρία Μπατσίλα, από τον Αθλητικό Σύλλογο Πυρρίχιος, η Γραμματέας κ. Σοφία Σαμψωνίδου, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου, η Πρόεδρος κ. Αθηνά Τσοκάνη, από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νεοκτίστων, ο Γραμματέας κ. Χρήστος Κατσαΐτης, από το Σύλλογο Κρητών Ασπροπύργου ο Πρόεδρος, κ. Μιχάλης Σινάκης καθώς και ο Διευθυντής της «Βραδυνής» και του «Πρωταθλητή», κ. Σωτήρης Πουλόπουλος.























































Δεν υπάρχουν σχόλια: