Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Η Ασφάλεια Πρέβεζας ανακάλυψε πως στέλνονται στην Αλβανία τα μηχανάκια που κλέβονται

klemeno (2)

Η σύλληψη ενός νεαρού Αλβανού στον Μύτικα Πρέβεζας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αποτέλεσε την αφορμή για την Ασφάλεια Πρέβεζας να αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο φυγαδεύονται στην Αλβανία μηχανάκια που κλέβονται από την περιοχή μας.

Συγκεκριμένα σε έρευνα που έγινε στον χώρο που κατοικούσε ο 23χρονος Αλβανός υπήκοος ο οποίος ζει πολλά χρόνια στην Πρέβεζα και είχε συχνή παραβατική συμπεριφορά, βρέθηκε μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα διαλυμένο και έτοιμο να σταλεί στην Αλβανία ένα μηχανάκι το οποίο είχε κλαπεί στην Πρέβεζα στις 30 Ιουλίου 2014.

Ο νεαρός που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ομολόγησε πως κύκλωμα Αλβανών κακοποιών τον χρησιμοποιούσε για τις παράνομες αυτές δραστηριότητες και αναμένεται σύντομα η ασφάλεια Πρέβεζας να προβεί και σε άλλες συλλήψεις. Το μηχανάκι που βρέθηκε θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του ο οποίος έγκαιρα είχε καταγγείλει την κλοπή.
( Στις αποκλειστικές φωτογραφίες φαίνεται πως είχαν διαλύσει το μηχανάκι και πως το είχαν τοποθετήσει μέσα στη ταξιδιωτική βαλίτσα.)
Σημειώνουμε ότι ποτέ μέχρι σήμερα στα σύνορα δεν εντοπίστηκε μηχανάκι να φυγαδεύεται διαλυμένο μέσα σε βαλίτσες, πράγμα που σημαίνει ότι ο έλεγχος στο τελωνείο ήταν ελλιπής.

klemeno3
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: