Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Στις 7 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Σάββατο, στο ΣΕΦ, η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

gap-kinima-636x354

Με απόφαση του Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργου Παπανδρέου, στο πλαίσιο των εξαγγελιών του κατά την Ιδρυτική Διακήρυξη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Κινήματος.


Με τη Συνδιάσκεψη θα ανοίξει ο προσυνεδριακός διάλογος ενόψει του Συνεδρίου, το οποίο θα καθορίσει τις ιδεολογικές και πολιτικές θέσεις, όπως και τις μορφές αυτοοργάνωσης και δικτύωσης του Κινήματος.

Στη Συνδιάσκεψη, θα συμμετάσχουν όσοι υπέγραψαν την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος, οι υποψήφιοι Βουλευτές, όσοι συμμετείχαν στις Ομάδες Πρωτοβουλίας και τα Δίκτυα Αυτοοργάνωσης σε όλη τη χώρα, οι εθελοντές, καθώς και όλοι όσοι κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν, από όποια θέση ή χώρο, στην διαδικασία που άρχισε με την Ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.

Όπως αναφέρει το Κίνημα στην ανακοίνωσή του: «Η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, αποτελεί την αφετηρία του διαλόγου για την οικοδόμηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. Την αφετηρία ενός διαλόγου με συμμετοχικά και κινηματικά χαρακτηριστικά, που σκοπό έχει να προσδιορίσει και να αναδείξει το σύγχρονο στίγμα αλλά και την καινοτόμο δράση των προοδευτικών δυνάμεων του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της αριστεράς, με νέες μορφές οργάνωσης και δράσης, με διακριτό στίγμα έναντι της συντήρησης και με ολοκληρωμένες θέσεις και προτάσεις για την έξοδο από την κρίση και την μετάβαση στην Μεταπελατειακή Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: