Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Ξεκάθαρη δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, υπέρ της ''χρυσής αυγής'' και κατά της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για τις προσκλήσεις στις Γιορτές Σουλίου. Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν...


Με μία λιτή και απολύτως σαφή δήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, νομίζει ότι βάζει τέλος στον... πόλεμο που ''κηρύχθηκε'' τις τελευταίες ημέρες από εκείνους που θέλουν να αποκλεισθεί η ''χρυσή αυγή'' από τις Γιορτές Σουλίου, με επικεφαλής την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, την κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, που εκπροσωπεί εκατοντάδες χιλιάδες απόδημους Ηπειρώτες ανά το Πανελλήνιο, απαιτώντας από τη δήμαρχο Σουλίου να μην προσκληθεί στις επετειακές εκδηλώσεις, κάνοντας μάλιστα και υποδείξεις ...περί δημοκρατίας, άκουσον- άκουσον.

Η κ. Μπραίμη απάντησε παραπέμποντας στην Περιφέρεια Ηπείρου καθώς εκείνη μεριμνά για τις προκλήσεις και φυσικά ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας φρόντισε να κλείσει το θέμα, το οποίο τείνει να μετατραπεί σε μείζον. 

«Όσους εκπροσωπούνται με την ψήφο του Ελληνικού Λαού στο Κοινοβούλιο και στο Ευρωκοινοβούλιο, εγώ είμαι υποχρεωμένος να τους καλώ. Και εγώ διαφωνώ με διάφορους που εκπροσωπούνται, αλλά θεσμικά είμαι υποχρεωμένος να τους καλώ. Στα πλαίσια αυτά, η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος θα πρέπει να ξανασκεφτεί τη θέση της αφού στην επιστολή της κάνει λόγο για δημοκρατία και από τις διαδικασίες αυτές έχουν εκλεγεί οι εκπρόσωποι του κοινοβουλίου», τόνισε ο κ. Πιτούλης χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.


  Σημείωση romiazirou.blogspot.gr. Να χαίρεται ο Θεσπρωτικός λαός τον Θωμά Πιτούλη που τον ψήφισε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: