Σάββατο, 27 Απριλίου 2013

Άθλος Τζουμέρκων 2013. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 2 Μαϊου.


Ο Άθλος Τζουμέρκων 2013 (raft+bike+run), ο διασημότερος λαϊκός αγώνας περιπέτειας, θα γίνει για δωδέκατη χρονιά στις 11-12/05/2013, όπως πάντα στον ομώνυμο ορεινό όγκο, στα Τζουμέρκα


Θα γίνει σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, ο οποίος είναι και ο μεγάλος χορηγός.

Οι διαδρομές του είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε, να μπορεί να συμμετέχει με άνεση ένας μέσος αθλητής αλλά επίσης να μπορεί ταυτόχρονα να τεστάρει την πορεία της προετοιμασίας του και ο έμπειρος του αθλήματος.

Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα θα είναι το χωριό Άγναντα Άρτας. Περιλαμβάνει Rafting, ορεινή ποδηλασία(MTB) και ορεινό τρέξιμο(MTR) με διάλειμμα χρόνου μεταξύ των αθλημάτων.

Για το MTB και το MTR έχουν σχεδιασθεί διαδρομές ξεχωριστής ομορφιάς που κινούνται σε μονοπάτια και χωματόδρομους στο έντονο ανάγλυφο των Τζουμέρκων.Υπάρχει η δυνατότητα στον αγώνα να κάνει κάποιος μόνο Rafting, ή ορεινή ποδηλασία(MTB), ή ορεινό τρέξιμο(MTR) ή δυο αγωνίσματα, ή όλα τα αγωνίσματα μαζί.

Επίσης μπορεί να επιλέξει ποια από τις διαδρομές ορεινής ποδηλασίας(bike) θέλει να κάνει, οι οποίες θα γίνουν ταυτόχρονα και ποια από τις διαδρομές ορεινού τρεξίματος(run) θέλει να κάνει, οι οποίες θα γίνουν και αυτές ταυτόχρονα.

Όμως ο Άθλος Τζουμέρκων 2013 είναι και τα τρία αγωνίσματα (raft+bike+run), με την επιλογή (bike+run) στις διαδρομές Α΄.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε κλικ στο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την 2/5/2013 στις 22:00 που είναι η τελευταία προθεσμία δήλωσης συμμετοχής

Δεν υπάρχουν σχόλια: