Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ένα υπέροχο ξεκατίνιασμα. Άναψε φωτιές η "πηδηχτούλα" Ραχήλ!




Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν βουλευτές της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ... πήραν στο κυνήγι τη συνάδελφό τους των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, με αφορμή απαράδεκτους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς της για τον Γιάννη Βούλτεψη, πατέρα της βουλευτού της ΝΔ Σοφίας Βούλτεψη, η οποία και ξέσπασε σε κλάματα...

Το επεισόδιο ξεκίνησε στην Ολομέλεια και συνεχίστηκε στους διαδρόμους και στο καφενείο της Βουλής. Ολα ξεκίνησαν από έναν καβγά του Τέρενς Κουίκ με τον προεδρεύοντα Θανάση Νάκο, επειδή δεν του έδωσε τον λόγο. Στον χορό της επίθεσης κατά του Θ. Νάκου μπήκε «γκαζωμένη» η Ραχήλ Μακρή, προκαλώντας την αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη.

Ο διάλογος, όπως τον μεταφέρουν βουλευτές που ήταν παρόντες, ήταν ο εξής:

Σ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Βρε Τέρενς, είμαστε κι εμείς εδώ. Πώς κάνετε έτσι;».
Ρ. ΜΑΚΡΗ: «Τι λες μωρή, που είστε κι εσείς εδώ».
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Εγώ εδώ είμαι. Εσύ πού μεγάλωσες;».
ΜΑΚΡΗ: «Εγώ μεγάλωσα στη Σαλονίκη. Εσύ ξέρουμε πού και πώς μεγάλωσες και ποιος ήταν ο πατέρας σου».
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Ποιος ήταν ο πατέρας μου;».
ΜΑΚΡΗ: «Αμα δεν τον ξέρεις, θα στον μάθω εγώ ποιος ήταν».
ΒΟΥΛΤΕΨΗ: «Αει σιχτίρ, ρε παλιοτσόκαρο».

Στη συνέχεια, η Α. Ξηροτύρη και ο Δ. Αναγνωστάκης της ΔΗΜΑΡ κινήθηκαν απειλητικά προς το έδρανο της Ρ. Μακρή. 

Η Μακρή έφυγε σχεδόν τρέχοντας από την πλαϊνή είσοδο της Ολομέλειας, συνεχίζοντας να φωνάζει, ενώ πίσω της επίσης με φωνές την... κυνήγησαν βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Δ. Αναγνωστάκης μάλιστα φώναζε στη Μακρή ότι είναι απαράδεκτη, ενώ απευθυνόμενος στον κατακόκκινο (από ντροπή;) Τ. Κουίκ του είπε ότι θα πρέπει επιτέλους κάποιος να τη μαζέψει.

Από κοντά και η Α. Ξηροτύρη, η οποία ακούστηκε να φωνάζει στη Μακρή «ο Βούλτεψης ήταν αριστερός, εσύ είσαι χούντα», ενώ βουλευτές της ΝΔ φώναζαν ότι για μερικούς από το κόμμα του Π. Καμμένου πρέπει να επέμβει ψυχίατρος! 

Μέσα σε αυτό το κλίμα η Σ. Βούλτεψη ξέσπασε σε λυγμούς στο καφενείο...

Λίγη ώρα αργότερα πάντως ο Π. Καμμένος άδειασε τη Ρ. Μακρή, καθώς ο Τ. Κουίκ τηλεφώνησε στη Σ. Βούλτεψη, ζητώντας της συγνώμη και εκ μέρους του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και χαρακτηρίζοντας «ιεροσυλία» όσα ακούστηκαν για τον Γιάννη Βούλτεψη.

Πάλι καλά... Γιατί μερικοί βουλευτές πρέπει να διαβάσουν και λίγη Ιστορία και να μάθουν για τον Γιάννη Βούλτεψη.


Παρότι απολαύσαμε τους διαλόγους-ξεκατίνιασμα της καυτής Ραχήλ Μακρή των ΑΝΕΛ με την Σοφία Βούλτεψη και τους άλλους βουλευτές-τους παροτρύνουμε μάλιστα να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος-δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε το ταλέντο της "πηδηχτούλας" Ραχήλ η οποία "πήδηξε" την μία μετά τις άλλες θέσεις του Δημοσίου-πρώην δημόσιος υπάλληλος- σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dexiextrem

Δεν έχω λόγια να σχολιάσω τα παρακάτω έγγραφα που δείχνουν ότι η επαναστάτρια του Καμμένου, που σήκωσε το σημαιάκι και φώναξε δυνατότερα από άλλους το ΟΧΙ στην αλλαγή του κράτους, έχει περάσει από 4 θέσεις του δημοσίου μέχρι να δέσει τη γαϊδούρα της σαν βουλευτής. Εκτός από λόγια φυσικά στεγνώνει και το σάλιο στο στόμα και δεν μπορείς ούτε να τους φτύσεις όλους αυτούς τους βολεμένους σαν την κυρία που γύρισε 4 κρατικές θέσεις τα τελευταία 9 χρόνια!!! Δείτε από που... πέρασε η κρατικοδίαιτη επαναστάτρια:

Το 2003 διορίστηκε στο ΠΕΣΥ (Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής):





Εκεί δεν της άρεσε, γιατί μπορεί να είχε πολύ δουλειά και αποφάσισε να πάρει μετάταξη στο ΤΕΑΔΥ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων)... όμως και εκεί δεν είχε γκλαμουριά και τον Ιανουάριο του 2010 με το ΠΑΣΟΚ στα φόρτε του μετακόμισε στην Μπιρμπίλη






Έτσι οι εκλογές την βρήκαν στο ΥΠΕΚΑ απ' όπου παραιτήθηκε για να γίνει βουλευτής και να σώσει την Ελλάδα όπως λέει σε ένα πρόσφατο βιογραφικό της




...σαν κερασάκι στην τούρτα πάρτε και ένα άλλο βιογραφικό της κυρίας που λέει ότι εργάζεται στον ΟΣΕ!!!





Αυτή είναι λοιπόν η Ραχήλ που αγωνίζεται να σώσει την Ελλάδα από τα νύχια της Μέρκελ... γιατί ξέρει ότι με την "Μέρκελ" δεν θα μπορεί να αλλάζει τις δουλειές σαν τα σώβρακα μέχρι να δει ποια έχει την μεγαλύτερη ρέκλα... ούτε φυσικά θα μπορεί να παίρνει τον άνδρα της, από την ΕΡΓΟΣΕ, με απόσπαση σαν μετακλητό υπάλληλο στο γραφείο της, όπως έκανε πρόσφατα.

www.lykavitos.gr
http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: