Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Οι Ομοσπονδίες Αποδήμων Άνω και Κάτω Δρόπολης, διοργανώνουν τιμητική εκδήλωση στον Εθνομάρτυρα και ηγέτη της Βορειοηπειρωτικής Αντίστασης Βασίλη Σαχίνη, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 21.30' το βράδυ στο ''ΧΑΛΚΙΑΣ PALACE'' στην Πλατεία Καραϊσκάκη.


Στα πλαίσια των ιστορικών εκδηλώσεων, η Ομοσπονδία Άνω Δρόπολης «Οι Σελλοί» με την Ομοσπονδία Κάτω Δρόπολης «Οι Ατιντάνες», διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση προς τιμήν του εθνομάρτυρα και ηγέτη της βορειοηπειρωτικής αντίστασης ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΧΙΝΗ και συναγωνιστών του.
Θα τιμηθούν διδάσκαλοι του γένους, που εκτελέστηκαν για τα ελληνικά ιδεώδη. Ειδική μνεία θα γίνει σε ονόματα πρώην πολιτικών κρατουμένων και φυλακισμένων, που μαρτύρησαν στις φυλακές ενός απάνθρωπου δικτατορικού καθεστώτος.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 16 Φεβρουαρίου 2013, ημέρα Σάββατο, στις 21:30μ.μ στην αίθουσα Δεξιώσεων «ΧΑΛΚΙΑΣ PALACE», Ψαρών 4 στην Πλατεία Καραϊσκάκη.


Την εκδήλωση θα συνοδεύσει η ορχήστρα του Σταύρου Ντέρου. Είσοδος 10? με ποτό. Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα διατεθεί για την ανέγερση μνημείου του Βασίλη Σαχίνη στη γενέτειρά του τη Δούβιανη.

Προσκαλούμε τους βορειοηπειρωτικούς συλλόγους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μνήμης αγωνιστών του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

Μετά τιμής

Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας                    Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας
Άνω Δρόπολης «Οι Σελλοί»                        Κάτω Δρόπολης «Οι Ατιντάνες»
  
Ηλέκτρα Κίκη                                                  Παναγιώτης Λέκκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: