Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων παρουσιάζει το έργο του Χένρικ Ίψεν ''ο μικρός Εγιόλφ''.ΔΗ. ΠΕ. ΘΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χένρικ Ίψεν
«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΓΙΟΛΦ»
Δράμα σε τρεις πράξεις
«Ο Μικρός Έγιολφ» του Χένρικ Ίψεν, είναι το έργο το οποίο θα παρουσιάσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων κατά την χειμερινή περίοδο του 2012.
Η πρεμιέρα θα δοθεί στο θέατρο Καμπέρειο στις 18 Ιανουαρίου και οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως το τέλος Φεβρουαρίου.

Οι εύθραυστες ισορροπίες του συναισθηματικού δικτύου της οικογένειας σε μια διαρκή αναθεώρηση που προκαλείται από ανατροπές, ανασφάλειες, ενοχές και από τη διαχρονική αναζήτηση του ανθρώπου για το απόλυτο συναίσθημα. 
Αυτό το τρομακτικά άγνωστο που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των ανθρωπίνων σχέσεων και που αποκαλύπτεται τόσο απρόβλεπτα μέσα από συγκρούσεις και αδιέξοδα των ηρώων, αποδίδεται με τη μαεστρία του μεγάλου νορβηγού δραματουργού στο έργο της καλλιτεχνικής του ωριμότητας.
Η παράσταση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων θα παρουσιαστεί σε μετάφραση Μαριαλένας Μαμαρέλη, δραματουργική επεξεργασία Νίκου Φλέσσα, σκηνοθεσία Νίκου Καμόντου, σκηνικά και κοστούμια Λίνας Μότσιου, μουσική  Νίκου Βελιώτη, φωτισμούς Λίνου Μεϊτάνη. Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Γράβου.
Ο θίασος στελεχώνεται από τους ηθοποιούς (αλφαβητικά): Ξανθή ΓεωργίουΣτάθη Κόκκορη, Ρηνιώ Κυριαζή, Μιχάλη Μπίζιο και Άρη Τσαμπαλίκα
Παίζουν επίσης οι μικροί Νίκος Σκοπούλης και Μάξιμος Τζοβάρας.
Η παράσταση θα παίζεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις  21.00
και Κυριακή στις 20.00
Τιμή εισιτηρίων: 10 ευρώ
Διεύθυνση: θέατρο ‘Καμπέρειο’ Παπαδοπούλου 11, Ιωάννινα
Τηλέφωνο: 2651025670
Με την υποστήριξη της Νορβηγικής Πρεσβείας και του Νορβηγικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: