Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα έγινε χθες η τελική πρόβα των παρουσιαστών της Πίτας του Ηπειρώτη 2019



Σε καλό κλίμα και σε ευχάριστη ατμόσφαιρα έγινε χθες η τελική πρόβα των παρουσιαστών της Πίτας του Ηπειρώτη 2019, στα γραφεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας.
Ο συγγραφέας των κειμένων Χρήστος Τούμπουρος διόρθωνε, συμπλήρωνε ή διέγραφε και έδωσε την τελική μορφή. Ο έφορος Πολιτισμού Κώστας Μάτσιας είχε αναλάβει το ρόλο του σκηνοθέτη και διαμόρφωσε την τελική ροή του προγράμματος. Οι παρουσιαστές Σπύρος Πούλης, Μαρίκα Γκόνη και Χριστόφορος Ζαραλίκος με καρτερικότητα και υπομονή αντιμετώπισαν τις όποιες παρεμβάσεις έγιναν στα κείμενά τους. Ο καθηγητής ορθοφωνίας Χριστόφορος Ευθυμίου δεν χρειάστηκε να επέμβει γιατί και οι τρείς παρουσιαστές ήταν άψογοι λόγω και της μεγάλης εμπειρίας τους. 
Μετά από ένα κοπιαστικό τρίωρο επιβάλλονταν και πήγαμε για ένα κρασάκι, για να φύγει όλη η ένταση και το άγχος της ημέρας και να συζητήσουμε σε ποιό χαλαρή ατμόσφαιρα τις τελευταίες λεπτομέρειες

Είμαι σίγουρος ότι αύριο Κυριακή 3 Φλεβάρη στο ΣΕΦ, (θα είμαστε όλοι εκεί), θα απολαύσουμε ένα υπέροχο πρόγραμμα γιατί έχει γίνει καλή δουλειά.  Επιπλέον οι τρείς παρουσιαστές , όλοι Ηπειρώτες, την θετική τους αύρα και την χημεία που υπάρχει μεταξύ τους θα την μεταδώσουν σε όλο το στάδιο.












Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: