Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Γεννηματά σε Τσίπρα: Η απόπειρα λεηλασίας του χώρου μας πέφτει στο κενό – Για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1.000 έρχονται στο Κίνημα Αλλαγής




«Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ και δυναμώνει κάθε μέρα- Είμαστε έτοιμοι για τις μάχες των εκλογών», διεμήνυσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην εκδήλωση για την κατάθεση προτάσεων στους Εργαζόμενους, στο ξενοδοχείο Caravel, και έθεσε το δίλημμα εν όψει των εκλογών: «Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέα περιπέτεια».


 Όπως τόνισε η Φώφη Γεννηματά, «καρφώνοντας» την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: «Με μεθόδους Μαδούρο, η παρέα του Μαξίμου προσπαθεί να διασωθεί. Πρωθυπουργός σε απόγνωση, μπροστά στην ήττα. Έχει φτάσει στο σημείο  να κάνει delivery υπουργείων στους πρόθυμους κυνηγούς καρέκλας, τους οποίους μαζεύει από παντού. Από την άκρα Δεξιά, τη Δεξιά και την Κεντροαριστερά.Αδειάζει και τους βουλευτές του, αφού τους χρησιμοποίησε για να ψηφίσουν τα πάντα, σαν στημένη λεμονόκουπα. Όσο για την απόπειρα λεηλασίας του χώρου μας , αυτή πέφτει στο κενό. Συνεχίστε κ.Τσίπρα, για κάθε έναν που εξαγοράζετε, 1000 έρχονται στο κίνημα αλλαγής. Αυτή η Κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τον τόπο, επικίνδυνη για την Δημοκρατία. Πληγώνει το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων και  αποτελεί τον καλύτερο χορηγό της ακροδεξιάς. Ζούμε την παρακμή και τον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής με ευθύνη του κ.Τσίπρα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Νυν και πρώην κυβερνητικά στελέχη των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν αδίστακτα μεθόδους μαφίας». 

Από τα «βέλη» της δεν ξέφυγε ούτε η ΝΔ, με την κα Γεννηματά να τονίζει: «Γιατί είναι η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης που πιστεύουν ότι οι ανισότητες είναι φυσικό φαινόμενο. Που θέλουν να κόψουν κι άλλο τις δαπάνες για το κοινωνικό κράτος.  Είναι αυτοί που ξεκαθαρίζουν ότι δεν χρειάζονται Συλλογικές Συμβάσεις, δεν χρειάζεται προστασία του αδύνατου (του εργαζόμενου) έναντι του δυνατού (του εργοδότη). Για μας η ΝΔ είναι ο πολιτικός και ιδεολογικός αντίπαλος μην το ξεχνάμε. Εμείς είμαστε η πραγματικά προοδευτική δύναμη που στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά τους».

 Κείμενο απο thecaller.gr


Μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα στη χθεσινοβραδινή ομιλία

















































































































































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: