Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Ένας σύγχρονος και "ζεστός" πολυχώρος Πολιτισμού στο κέντρο της Φιλιππιάδας











ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9.2.2017

Ένας σύγχρονος πολυχώρος Πολιτισμού, άνοιξε τις πύλες του στο πέτρινο Παλαιό Δημαρχείο Φιλιππιάδας, στο Δήμο Ζηρού, προκειμένου να φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Το έργο με τίτλο “Αποκατάσταση -επανάχρηση Παλαιού Δημαρχείου Φιλιππιάδας” ολοκληρώθηκε και ήδη έχει προχωρήσει ο προγραμματισμός για τη διοργάνωση μίας σειράς εκδηλώσεων, αλλά και ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης. Ο πολυχώρος, ο οποίος αποτελείται από επιμέρους αίθουσες, θα φιλοξενήσει Δημοτική Βιβλιοθήκη, αίθουσα βιβλίων, αίθουσα φίλων μουσικής και εκθεσιακό χώρο.
Πρόκειται δηλαδή για έναν πολυθεματικό πολυχώρο ο οποίος βρίσκεται παρακείμενα του Πνευματικού Κέντρου Φιλιππιάδας και δημιουργήθηκε με στόχο ν' αποτελέσει ένα 'ζωντανό' σημείο αναφοράς και 'φρεσκάδας' στο κέντρο της πόλης, ενώνοντας την τέχνη με την εκπαίδευση και συνδυάζοντας αρμονικά την λειτουργικότητα με την αισθητική.

Ο Δήμος Ζηρού με τη βεβαιότητα ότι ο πολυχώρος Πολιτισμού στο Παλαιό Δημαρχείο Φιλιππιάδας θ' αποτελέσει μία ελκυστική επιλογή για τους κατοίκους και κυρίως για τη νεολαία, καλεί το κοινό να 'αγκαλιάσει' με σεβασμό το νέο χώρο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: