Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών το μεσημέρι της Κυριακή 29 Ιανουαρίου



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας μας το μεσημέρι της Κυριακή 29 Ιανουαρίου 
Το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως ευχαριστούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε  με την εξέχουσα παρουσία σας και περάσαμε καταπληκτικά για μια ακόμη φορά. Ο πολυχώρος View Hall , που  μας φιλοξένησε γέμισε με τουλάχιστον 300 φίλους και φίλες της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών και ζητάμε συγγνώμη για όποιους δεν μπορέσαμε να φιλοξενήσουμε στην χθεσινή μας εκδήλωση.
Από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε… Από τα καταπληκτικά μας χορευτικά, από την εξαιρετική μας ορχήστρα, από τον κόσμο που μας τίμησε ως την αίθουσα δεξιώσεων που μας φιλοξένησε.





















Ιδιαίτερη μνεία στους επισήμους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συγκεκριμένα: τον Δήμαρχο Αχαρνών, κ. Ιωάννη Κασσαβό, τον πρώην Δήμαρχο Αχαρνών κ. Σωτήρη Ντούρο, τον πάτερ Ευάγγελο Λάζο, τον Αντιπρόεδρο της Π.Σ.Ε. κ. Κων/νο Ζηκόπουλο και τον έφορο πνευματικού Κέντρου της Π.Σ.Ε. κ. Χριστόφορο Τζαρτζούλη, τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Θεόδωρο Συρινίδη, την Αντιπρόεδρο της Ε.Γ.Ε (παραρτήματος Αχαρνών) κα Αθηνά Θεοδώρου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Θεσσαλών Αχαρνών κ. Κων/νο Κοσιώρη, την Πρόεδρο του Συλλόγου Πελοποννησίων Αχαρνών  κα Πόπη Φαμελίτου, τον πρώην Δήμαρχο Παλλήνης κ. Γεώργιο Σμέρο , τον περιφερειακό σύμβουλο, κ. Ιωάννη Σμέρο , την Πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ κα Μαρία Ναυροζίδου, αντιπροσωπεία της Ένωσης Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας με επικεφαλή την κα Μαριάννα Μήλα, τον Πρόεδρο και την Γραμματέα της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου κ. Χρήστο Γκόνη και κα Μαρίκα Γκόνη, τον πρώην Πρόεδρο της Ένωσης μας κ. Χρήστο Τζιάκο και την πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κα Γεωργία Ευθυμιάδου- Τουμανίδου.
Επίσης να ευχαριστήσουμε του δωρητές μας για την πολύτιμη συνεισφορά τους για ακόμη μια χρονιά στην λαχειοφόρο μας και συγκεκριμένα: την Υπεραγορά κρεάτων ''Ρίζος'', τα αρτοζαχαροπλαστεία ''Ηπειρώτικο'', την Boutique ρούχων ''Ladybird'', τον φούρνο ''Καπλάνης'', το κατάστημα κεριών και εικόνων ''Μελισσοκέρι'', το φαρμακείο της Ξένης Κοχυλά, το κατάστημα ομορφιάς ''You Beauty'', τo κομμωτήριο ''Φώτης'', την Ελένη Μπαλογιάννη, το κομμωτήριο ''Reas Hair'', το κομμωτήριο ''Μαρίνα'', τον φούρνο ''Σωκράτης'' ,το κομμωτήριο ''Σωτηρίου'' και το εστιατόριο  Billy's Grill .
Σ' αυτό το σημείο θέλουμε να συγχαρούμε τα 3 παιδικά και ενήλικα χορευτικά που για μια ακόμη φορά εισέπραξαν το πιο δυνατό χειροκρότημα από όλους. Στα μικρά μας βλαστάρια, τους συνεχιστές της Ηπειρώτικης παράδοσης, αλλά και τους γονείς τους για την διαρκή και επίμονη προσπάθεια τους, τα δυο εξαιρετικά ενήλικα χορευτικά που παρουσίασαν χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδος καθώς επίσης και τον χοροδιδάσκαλο μας , Θεοφάνη Μεντή για την αδιάκοπη και επίμονη προσπάθεια του για την μεταλαμπάδευση της παράδοσης μας.




















Τέλος να συγχαρούμε και πάλι την ακούραστη , εξαίσια και πολυδιάστατη ηπειρώτικη ζυγιά του Θοδωρή Γεωργόπουλου που πλαισιώθηκε από τον τον ίδιο στο κλαρίνο, τον Μιχάλη Ζάμπα στο λαούτο και το τραγούδι, τον Παναγιώτη Ξυδέα στο βιολί αλλά και τον Αθανάσιο Κάκκο στο ντέφι.
Την καθιερωμένη πίτα επιμελήθηκαν τα αρτοζαχαροπλαστεία Ηπειρώτικο που βρίσκονται στην Λεωφόρο Καραμανλή 137στις Αχαρνές.
Σας ευχαριστούμε όλους και σας περιμένουμε στις επόμενες μας εκδηλώσεις….

Θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ στης σελίδα μας στο Facebook -Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια: