Υλικά για 4 άτομα
8
λουκάνικα χωριατικα
2
ντομάτες απο τον τρίφτη
1
πράσινη πιπεριά
8
αβγά
200
ml.ελαιολαδο
Αλάτι
- πιπέρι κατά βούληση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι, και τηγανίζετε
τα λουκάνικα σε χαμηλή φωτιά για 4-5
λεπτά, μέχρι να ροδίσουν, και μετά τα
στραγγίζετεσε απορροφητικό χαρτί
κουζίνας.
Στη
συνέχεια, ρίχνετε λίγο λάδι σε μια βαθιά
κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και βάζουμε
πρώτα την πιπεριά και αμέσως μετά την
ντοματα.
Αλατοπιπερώνουμε
και μόλις η σάλτσα μας αρχίσει να βράζει,
την σκεπάζετε. Χαμηλώστε τη φωτιά και
την αφήνετε για 5-8 λεπτά μέχρι να δέσει
η σάλτσα.
Τέλος,
ρίχνουμε τα λουκάνικα και αμέσως μετά
τα 2 αβγά. Μαγειρεύουμε(σε πυριμαχο
ατομικο σκευος ) μέχρι να δέσουν τα 2
αβγά με τη σάλτσα.
Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος
romiazirou.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου