Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μας κοροϊδεύουν …!(Του Κώστα Μπατσή).



Γράφει ο Κώστας Μπατσής.

Για ποια ανάπτυξη των Τζουμέρκων μας λένε κάθε τόσο οι υπεύθυνοι και αρμόδιοι της πολιτείας όταν οι κεντρικοί επαρχιακοί οδικοί άξονες βρίσκονται στα κακά τους χάλια; Οδόστρωμα στενό και δύσβατο, γεμάτο λακκούβες και παγίδες, απότομες στροφές με μειωμένη ορατότητα, συνθέτουν ένα πλέγμα δύσκολης και επικίνδυνης οδήγησης, αποτρεπτικό και για τον πλέον έμπειρο οδηγό. Πενήντα και πλέον ολόκληρα χρόνια οι δρόμοι αυτοί έχουν να δεχθούν στοιχειώδεις βελτιώσεις.
Είναι δυνατόν με μια τέτοια εικόνα να προσελκύσουμε ενδιαφέροντες επενδυτές ντόπιους και ξένους, αλλά και να διευκολύνουμε την προσπέλαση των κατοίκων και τους τουρίστες, να επισκεφθούν τα αξιοθέατα και τις φυσικές καλλονές της περιοχής μας;
Τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα παρουσιάζουν τα τμήματα από τη Σκούπα μέχρι τη διασταύρωση με τη 2η επαρχιακή οδό στο Μονολίθι και από Άρτα………….
Δεν είναι καιρός να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πριν θρηνήσουμε νέα θύματα;
Με τα προσωρινά μπαλώματα που κάνουν οι Περιφερειακές Ενότητες Πάσχα και Καλοκαίρι δε λύνεται το πρόβλημα (με … δε βάφονται αυγά).
Για μια φορά ακόμα κρούομε τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνουμε σε κάθε αρμόδιο να ευαισθητοποιηθεί στον τομέα αυτό.

romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: