Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ηπειρώτικη Βραδιά από το Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων


Η καθιερωμένη Ηπειρώτικη Βραδιά, το πρώτο μεγάλο ηπειρώτικο πανηγύρι στην Αττική μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, θα πραγματοποιηθεί και φέτος από το Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στην αυλή του κλειστού του Αγίου Νικολάου - Σχολικά Συγκροτήματα στα Άνω Λιόσια. 

Άριστοι εγγυητές για τη διασκέδασή μας είναι η Παγώνα Αθανασίου και ο Κώστας Μήτσης στο τραγούδι και οι Δήμος Πότσης και Θοδωρής Δημοπότσης στα κλαρίνα με την ορχήστρα τους, οι οποίοι θα μας διασκεδάσουν ηπειρώτικα μέχρι το πρωί. 

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηπειρώτικους Συλλόγους της Αττικής με πολυσχιδή δράση και ιστορία 30 και πλέον χρόνων. Οι εκδηλώσεις του χαρακτηρίζονται πάντα από επιτυχία, ενώ το Διοικητικό του Συμβούλιο αποτελείται από νεους ανθρώπους με όρεξη και μεράκι και αστείρευτη αγάπη για την Ήπειρο. 

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου είναι από τα πολυπληθέστερα και πιο σημαντικά στην Αττική με συμμετοχές σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ φέτος είχαμε την ευκαιρία να τους καμαρώσουμε αρκετές φορές στην τηλεόραση, όπου πρόβαλλαν την Ήπειρο, τους χορούς και τα τραγούδια της μαζί με τον γνωστό χοροδιδάσκαλο και τραγουδιστό του Συλλόγου Κώστα Μήτση από την Πρέβεζα. 

Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Χρήστος Ρούσσας από τη Μεγαλόχαρη Άρτας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: