Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο εφιάλτης του είναι, να μην τον ψεκάσουν γκέι Εβραίοι κομμουνιστές με πουστόσκονη. Α ρε Αλέξη, με τις επιλογές σου... Υπάρχει ακόμα χειρότερος Καμμένος και μόλις έγινε υφυπουργός.

DIMITRIS KAMMENOS

Αν νομίζετε οτι με τον Πάνο Καμμένο τα έχετε δει όλα, τότε δεν έχετε ακούσει για τον Δημήτρη Καμμένο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά σχημάτισε κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ και όλοι λυσσάνε ποιός θα γίνει το δεξί χέρι του Τσίπρα, ενώ το χεράκι που του λείπει είναι το αριστερό.

Αν νομίζετε οτι με τον Πάνο Καμμένο τα έχετε δει όλα, τότε δεν γνωρίζετε τον χειρότερο έως τώρα Καμμένο, τον Δημήτρη.
Ο Δημήτρης Καμμένος, ανέλαβε Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και έχει μια πολύ "ενδιαφέρουσα" αντίληψη για τον κόσμο. Τόσο ασύλλυπτα ρατσιστομαλάκας είναι ο τύπος, που καταλήγει υπερβολικά ψεκασμένος μέχρι και για τα γούστα της Ραχήλ Μακρή.


To username που χρησιμοποιεί ο Δ.Καμμένος στο ίντερνετς είναι "PortaPorta", όπως η επωνυμία της εταιρίας ταχυμεταφορών που έχει (η Υπουργοποίηση του στο Μεταφορών και Δικτύων φανταζόμαστε είναι εντελώς τυχαία).
Το Τουήτερ και το ίντερνετς έγινε έξαλλο με την ανακοίνωση της Υπουργοποίησης του Δημήτρη Καμμένου και οι λόγοι είναι αρκετά προφανείς.
Να μερικά ψήγματα της ακροδεξιάς αντισημιτικής συνωμωσιακής ομοφοβικής αφασίας το Δημήτρη Καμμένου:

911καμμενοσ

Screen Shot 2015-09-23 at 4.01.42 PM
Screen Shot 2015-09-23 at 5.55.02 PM
Screen Shot 2015-09-23 at 6.16.49 PM
καμμενος
Screen Shot 2015-09-23 at 6.09.18 PM
Screen Shot 2015-09-23 at 5.55.16 PM
Screen Shot 2015-09-23 at 4.02.04 PM
Αφού έγινε ο σχετικός χαμός μόλις άρχισαν να αναψεκάζονται οι δημοσιεύσεις του Δημήτρη Καμμένου στα social media, ο ίδιος έσπευσε όπως κάθε γνήσια δεξιά κλασομπανιέρα να πει πως παίχτηκε μαλακία, οτι άλλοι έγραφαν τα ποστ, αυτός ούτε που τα 'βλεπε δηλαδή. Τον ρατσισμό, "τον ομοφοβισμό" και τον αντισημητισμό εν ολίγοις τα μισεί περισσότερο και απ' ότι θα μισούσε έναν Gay Εβραίο που παλεύει για να φέρει τη Νέα Τάξη των Πραγμάτων.

Θέλω να δηλώσω ότι σχετικές αναρτήσεις, οι οποίες εκλήφθησαν ή ήταν προσβλητικές προς συγκεκριμένες ομάδες συμπολιτών μας, με βρίσκουν κάθετα αντίθετο και με την παρούσα, ζητώ και προσωπικά συγνώμη από όσους έχουν ενοχληθεί σχετικά, ενώ καταγγέλλω ρητά τον ρατσισμό, ομοφοβισμό και τον αντισημιτισμό.
Στη συνέχεια έκλεισε και το twitter για να γλιτώσει τη θεσούλα του.
Screen Shot 2015-09-23 at 5.56.11 PM


Ο εφιάλτης του Δημήτρη Καμμένου είναι να τον ψεκάσουν γκέι Εβραίοι κομμουνιστές με πουστόσκονη. Ο δικός μας εφιάλτης είναι που συμπεριλαμβάνεται και ο Δημήτρης Καμμένος σε αυτή την κυβέρνηση.
(Η σκέψη όλων μας στον Νίκο Νικολόπουλο που δεν υπουργοποιήθηκε λόγω του ρατσιτικού ακροδεξιού του Λόγου.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: