Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Βραβεία σε εξέχουσες προσωπικότητες της ομογένειας των ΗΠΑ.



Από το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο 


Προσωπικότητες του πολιτικού, εκπαιδευτικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και αθλητικού κόσμου της Ομογένειας των ΗΠΑ, τίμησε το Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο, που μετράει ήδη 36 χρόνια λειτουργίας με έδρα την Ουάσιγκτον. 

Οι πέντε διακεκριμένοι ομογενείς για αυτή τη χρονιά είναι: 

Ο Κάρυ Ανθόλης (Kary Antholis) είναι Πρόεδρος του Home Box Office Miniseries, δηλαδή του τμήματος ανάπτυξης και παραγωγής ψυχαγωγικών σήριαλ στο φημισμένο τηλεοπτικό κανάλι HBO και έχει τιμηθεί για το έργο του με πολλά μεγάλα βραβεία. 

Ο Μάικ Έλιοτ, (E.J. «Mike» Elliott), μεγαλοβιομήχανος κρητικής καταγωγής με επιχειρηματική δράση σχεδόν έξι δεκαετιών. 

Η βουλευτής Νίκη Τσόνγκα (Niki Tsongas) που εκπροσωπεί στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών στην 5η Εκλογική Περιφέρεια της Μασαχουσέτης. 

Ο Σωτήριος Βαχαβιόλος διακεκριμένος επιστήμονας και ακαδημαϊκός που είναι ένθερμος υποστηρικτής της περιβαλλοντολογικής ασφάλειας για μεγάλα βιομηχανικά και δημόσια έργα ανά τον κόσμο. 

Ο Τομ Κορολόγος, σύμβουλος της μεγάλης δικηγορικής εταιρείας, DLA Piper. 

Το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε η οικονομική συντάκτρια του τηλεοπτικού δικτύου CBS, Alexis Christoforous, ενώ τα βραβεία επέδωσαν στους τιμηθέντες ο Πρόεδρος του Ιδρύματος του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου, Σπύρος Σπυρέας και ο Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου, Νίκος Λαρυγγάκης παρουσία του ιδρυτού του Ινστιτούτου Ευγένιου Ρωσίδη και του διακεκριμένου δικηγόρου και ανώτερου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Νίκου Καράμπελα.



www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: