Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Σκότωσε εν ψυχρώ 30χρονη στα ΕΛΤΑ Πειραιά.

Σε ερωτικές διαφορές αποδίδουν οι αρχές, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, την εν ψυχρώ δολοφονία μίας 30χρονης υπαλλήλου των ΕΛΤΑ από 35χρονο συνάδελφό της.

Το έγκλημα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης, στα ΕΛΤΑ Πειραιά, επί των οδών Φίλωνος και Τσαμαδού, όταν ο δράστης, ταχυδρομικός διανομέας στο επάγγελμα, εισέβαλε στο κατάστημα και έβγαλε πιστόλι κάνοντας όλους να νομίσουν, αρχικά, ότι πρόκειται για ληστεία.
Ομως εκείνος προχώρησε και πυροβόλησε, τουλάχιστον δύο φορές, τραυματίζοντας θανάσιμα την συνάδελφό του.
Ο δράστης συνελήφθη βγαίνοντας από το κατάστημα καθώς εκεί είχαν ήδη σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά όπου και κρατείται, ενώ αυτή την ώρα καταθέτουν αυτόπτες μάρτυρες
Είχε ζητήσει να αποσπαστεί
Δράστης και θύμα εργάζονταν μαζί μέχρι πρότινος στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Κερατσινίου. Ομως τα αλλεπάλληλα επεισόδια που είχαν μεταξύ τους, ανάγκασαν την υπηρεσία, ύστερα από αίτημα της 30χρονης, να την μεταθέσουν στο κατάστημα Πειραιά όπου σήμερα είχε πάει να δουλέψει για πρώτη ημέρα.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τη σώσουν.
Όπως ανέφεραν συνάδελφοι του θύματος, ο δράστης από νωρίς το πρωί έψαχνε στους ορόφους στο κτίριο του ταχυδρομείου, προκειμένου να βρει την 30χρονη.

Οι ίδιοι υπάλληλοι ανέφεραν ότι η γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών και διαζευγμένη, ενώ χωρισμένος φέρεται και ο δράστης.
Επειδή οι δύο υπάλληλοι φιλονικούσαν συχνά, η 30χρονη είχε υποβάλλει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μην την πλησιάζει ο 35χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: