Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Κομπανία Φιλιππίδη και Αντώνης Κυρίτσης απογείωσαν το κέφι στο γλέντι του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Ν. Κορινθίας


Όσοι ταξιδέψαμε από Αθήνα για να παραβρεθούμε στην κοπή της Πίτας και το γλέντι του Συνδέσμου Γυναικών Ηπείρου Ν. Κορινθίας , βρεθήκαμε μπροστά σε έναν υπέροχο χώρο και σε μια εγκάρδια φιλοξενία. 
Όλα ήταν μελετημένα και υπολογισμένα με βαρύτητα στην διασκέδαση των παρευρισκομένων. Λίγοι οι  χαιρετισμοί από τους επισήμους, μαγευτικό χορευτικό και φανταστική μουσική. Παραβρέθηκαν ο δήμαρχος του Δήμου  Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νίκος Σκαρμούτσος, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι. 
Επίσης εκπρόσωποι πολλών Συλλόγων Ηπειρωτών, εθνικοτοπικοί Σύλλογοι της Κορινθίας, ο πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Χρυσόστομος (Μάκης) Χήτος- Κιάμος και το μέλος του Δ.Σ της Π.Σ.Ε. Χρυστόφορος Ευθυμίου
Η πρόεδρος της Ένωσης κ. Σταυρούλα Σκαρμούτσου - Τασούλα μετά τον χαιρετισμό του δημάρχου κάλεσε τον πρόεδρο της Πανηπειρωτικής κ. Χήτο - Κιάμο να κόψουν μαζί την πίτα και να απευθύνει χαιρετισμό. 
Η Ένωση Γυναικών βρέβευσε τους αδελφούς Νίκο και Κώστα Φιλιππίδη για τηνπολύχροη προσφορά τους στην Ηπειρώτικη και γενικότερα στην Ελληνική μουσική παράδοση. Τις πλακέτες απένειμε η πρόεδρος κ. Σταυρούλα Σκαρμούτσου.
Η κομπανία Φιλιππίδη και στο τραγούδι ο καταξιωμένος Αντώνης Κυρίτσης με την ανερχόμενη Λευκοθέα Φιλιππίδη εκτόξευσαν το κέφι στα ύψη.
Ευχαριστούμε την πρόεδρο και το άξια μέλη του Δ.Σ για την άρτια οργάνωση
Υ.Γ. Πίσω από κάθε επιτυχημένη γυναίκα κρύβεται ένας υπομονετικός σύζυγος. Εδώ  απονέμουμε συγχαρητήρια στον φίλο Βαγγέλη Σκαρμούτσο.

Και του χρόνου με υγεία να ξανανταμώσουμε.

Χριστόφορος Ευθυμίου

 


>

Δεν υπάρχουν σχόλια: