Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Διπλό τροχαίο στην Ιόνια με τρεις τραυματίες, στο ύψος της Καμπής

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα στην Ιόνια Οδό όταν το απόγευμα της Δευτέρας σημειώθηκε διπλό τροχαίο ατύχημα.

Ένα ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό έναν 58χρονο και άλλους τρεις επιβάτες βρισκόταν στο ύψος της Καμπής, όταν υποχρεώθηκε να σταθμεύσει στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης.

Την στιγμή που ο οδηγός είχε ανοίξει την πόρτα και προσπαθούσε να εξέλθει άλλο αυτοκίνητο την χτύπησε και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Αστυνομίας καθώς και υπάλληλοι της Ιόνιας Οδού. Και τα δύο αυτοκίνητα είχαν υποστεί υλικές ζημιές ενώ ο 58χρονος οδηγός του πρώτου τραυματίστηκε.

Περίπου είκοσι λεπτά αργότερα και ενώ όλες οι δυνάμεις παρέμεναν στο σημείο του ατυχήματος, ένα τρίτο όχημα εκτράπηκε της πορείας του, χτύπησε στο στηθαίο και έπεσε στο πίσω μέρος του δεύτερου αυτοκινήτου που είχε εμπλακεί στο πρώτο ατύχημα.

Από την σύγκρουση αυτή τραυματίστηκε ο οδηγός του καθώς και ένας υπάλληλος της Ιόνιας Οδού.

Νέο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης τα οποία μένουν κολλημένα, ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υπουργός μοίρασε ευθύνες για τις τεράστιες καθυστερήσεις στις Περιφέρειες αλλά και στην… κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σαν από το 2019 μέχρι τώρα να μην πέρασε ούτε μία μέρα!

https://www.epiruspost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: