Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Δεύτερη ανταρσία στο Δήμο Ζηρού…νέα γκέλα για τον δήμαρχο

Από δύσκολα δυσκολότερα γίνονται τα πράγματα για τον Δήμαρχο Ζηρού Γιώργο Ζυγούρη ο οποίος δείχνει ότι με το καλημέρα έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της παράταξής του.

Στην ειδική συνεδρίαση δύο σύμβουλοί του δεν είχαν ψηφίσει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε προταθεί από τον Δήμαρχο.

Αυτό ήταν το πρώτο καμπανάκι..

Στη συνεδρίαση το βράδυ της Τετάρτης, χτύπησε καμπάνα…

Αυτή την φορά ΔΕΚΑ από τους δεκαπέντε δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής αρχής δεν στήριξαν την πρόταση του Δημάρχου κατά την αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου της «ΔΗ.ΖΗ. Α.Ε. Ο.Τ.Α.» όπου ο κος Ζυγούρης πρότεινε για πρόεδρο τον Βαγγέλη Παπαδιώτη. 

Μπροστά στη νέα αυτή ενδοπαραταξιακή ανταρσία ο Δήμαρχος Ζηρού αναγκάστηκε να αποσύρει το θέμα και όπως είπε θα το επαναφέρει στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Μια μόνο λεπτομέρεια.. μέχρι τότε θα πρέπει να λύσει τα θέματα της παράταξης του..

Όπως ήδη λένε άνθρωποι που βρέθηκαν πολύ κοντά στην παράταξη Ζυγούρη δεν περίμεναν τέτοιες εξελίξεις και έναν δήμαρχο που δείχνει να μην έχει κανένα έλεγχο..

Επιπρόσθετα, το δημοτικό συμβούλιο, πολλοί δημότες περίμεναν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω του καναλιού του δήμου, αλλά υπήρχε μόνο εικόνα,  ήχος μηδέν !, έτσι λοιπόν δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν την αγανάκτησή τους που δεν μπόρεσαν να ακούσουν τα όσα ειπώθηκαν !

https://www.epiruspost.gr/

http://www.prevezabest.gr/

Σχόλιο- Σημείωση: Δήμαρχε οι πολίτες του δήμου ψήφισαν στις εκλογές ανανέωση, όπως είχε πράξει και το 2014. 

Νέο οικοδόμημα με παλαιά και φθαρμένα υλικά δεν χτίζεται, το γνωρίζεις.

Ναι ο λαός σε ψήφισε για δήμαρχο, αλλά μαζί σου έστειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο 12 νέους σε ηλικία και ιδέες  πολίτες. Σας έδωσε ξεκάθαρα το μήνυμα της ανανέωσης.

Το μήνυμα ελήφθη; Δεν νομίζω!!! Από όταν ήμουν μαθητής μέχρι και σήμερα που πήρα σύνταξη το ίδιο σύστημα διοικεί τον τόπο μας

Μετά τιμής

Χριστόφορος Ευθυμίου

Απόδημος αλλά δημότης και ψηφοφόρος στο Δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια: