Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Δέκα τρία χρόνια ROMIANEWS. 27 Δεκεμβρίου 2009 - 27 Δεκεμβρίου 2022.


Δέκα τρία δημιουργικά χρόνια. 27 Δεκεμβρίου 2009 - 27 Δεκεμβρίου 2022. Δέκα τρία ολόκληρα χρόνια στην υπηρεσία των Ηπειρωτών. Νέα, σχόλια, δημοσιεύσεις, ανταποκρίσεις, κριτική. Και συνεχίζουμε…
Το νέο έτος θα ακούγεται η ηπειρώτικη φωνή μας ακόμα πιο δυνατή, καθάρια και αληθινή. Το χρωστάμε στην πατρίδα. Στην ΗΠΕΙΡΟ !

Τώρα μπήκαμε για τα καλά στην εφηβεία και θα κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές. Θα αλλάξουμε χτένισμα και  ρούχα αλλά στην καρδιά  και στις συνήθειες θα είμαστε πάντα οι ίδιοι, ΜΕΧΡΙ ΚΟΚΚΑΛΟ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ. Τις επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές.

Στεκόμαστε όρθιοι στις επάλξεις της ενημέρωσης,
γιορτινές και καθημερινές μέρες, με ζέστη, με κρύο, με χιόνια, με αντιξοότητες, με πιέσεις και επιθέσεις εναντίον μας για να σιωπήσουμε…
Θα είμαστε εδώ, με το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό, όπως τότε που πρωτοξεκινήσαμε, για τη δική σας ενημέρωση. Δεν αλλάζουμε. «Αγύριστα κεφάλια!» . Κίνητρό μας η αγάπη για το γενέθλιο τόπο μας.
Το δηλώνουμε καθαρά και ξάστερα, δεν είμαστε επίσημο ιστολόγιο κανενός, παρά μόνο της Ηπείρου και των Ηπειρωτών.
Σ' αυτή την  πορεία του ROMIANEWS μπορεί να πικράναμε και να στεναχωρήσαμε  κάποιους συμπατριώτες μας , φίλους και αναγνώστες, σίγουρα όμως δεν το κάναμε εσκεμμένα. Άλλωστε το παραδεχόμαστε ότι έχουμε κάνει λάθη, από τα οποία όμως μαθαίνουμε.

Ξεκινήσαμε με σκοπό να ασχοληθούμε με τα τοπικά προβλήματα και να αναδείξουμε ότι καλό και δημιουργικό γίνεται στην Περιφέρεια Ηπείρου και γενικότερα ό,τι αναφέρεται και περιστρέφεται γύρω από την Ήπειρο και την Ηπειρωτική αποδημία. 
Την (ιδιαίτερη) χρονιά που πέρασε λόγω αντικειμενικών δυσκολιών δεν μπορέσαμε να βρεθούμε κοντά στους Συλλόγους και στις Αδελφότητες των Απόδημων Ηπειρωτών. Ελπίζουμε να μας επιτραπεί τους επόμενους μήνες να τους ανταποδώσουμε την αγάπη που μας έδειξαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους τακτικούς συνεργάτες που μας που γράφουν αφιλοκερδώς για εμάς και δημοσιεύουμε 6-8 άρθρα τους την εβδομάδα 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φίλους αναγνώστες που μας στέλνουν σήμερα τις ευχές τους, ελπίζουμε και του χρόνου να είμαστε μαζί. Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους!!!

Η συντακτική ομάδα του ROMIANEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: