Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Η Φιλιππιάδα "αποχαιρετά" αύριο τον βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΙΛ., Γιώργο Κώνστα

Ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά και από τους πρώτους που έδιναν το “παρών” στα φιλικά των βετεράνων, ο Γιώργος Κώνστας, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες σε ηλικία 61 ετών.

Ο Κώνστας έγραψε μακρά ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΣ, αφού υπηρέτησε το σήμα με τον ταύρο για 12 χρόνια! Πήγε το 1978 μετά από κάποια δοκιμαστικά τεστ που έκανε ο Αντώνης Γεωργιάδης και τον Δεκέμβριο του 1980 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με προπονητή τον Γιάτσεκ Γκμοχ. Έφυγε από τον ΠΑΣ το 1989 μετά το μπαράζ με τον Εθνικό στην Πάτρα, όπου χάθηκε η άνοδος στην Α’ Εθνική.

Η συγκίνησή του κάθε φορά που καλούταν να παίξει σε κάποιο φιλικό των βετεράνων ήταν έκδηλη, γι’ αυτό και δεν έλειπε από κανένα ραντεβού. Ακόμα και προσφάτως με τον Απόλλωνα Πάργας, έστω κι αν δεν μπορούσε να αγωνιστεί, ήταν εκεί, όπως ήταν εκεί και στα μεγάλα ραντεβού των βετεράνων του ΠΑΣ με Μπαρτσελόνα και Άγιαξ.

Συνεργάστηκε με σπουδαίες προπονητές στην ποδοσφαιρική του καριέρα, όπως Αντώνη Γεωργιάδη, Γκμοχ, Σιόντη, Αργύροφ, Αρχοντίδη, Πρόκοπ, Φαφιέ, Καραπατή, Διαμαντόπουλο κ.α.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Παλαιάς Φιλιππιάδας

Με ανακοίνωσή τους οι βετεράνοι του ΠΑΣ Γιάννινα τον αποχαιρέτησαν:

Η οικογένεια των βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θρηνεί την απώλεια του συναδέλφου μας Γιώργου Κώνστα.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας, την αγάπη μας και την συμπαράστασή μας στην οικογένειά του.

Καλό σου ταξίδι αδερφέ μας Γιώργο.


https://epirusgate.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: