Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Αυτό είναι σκάνδαλο...!!!


Ξαφνικά η παράταξη Γιολδάση υπόσχεται Κεντρική Πλατεία στο Θεσπρωτικό κόντρα σε όσα επί πέντε χρόνια 'πολεμούσε' και αποδοκίμαζε.

Μπορεί να τον εμπιστευτεί κανείς;

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο πρώην δήμαρχος Ζηρού και επικεφαλής της παράταξης “Δήμος για τον Πολίτη” Δημήτριος Γιολδάσης, προσπαθούσε να βάλει τρικλοποδιές στο έργο της διοίκησης. Ειδικά όταν δημοπρατήσαμε την κατασκευή της Κεντρική Πλατείας στο Θεσπρωτικό, έκανε τα αδύνατα -δυνατά να φρενάρει το έργο...
Μάλιστα με υπόμνημα που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 3 Απριλίου του 2018 (επισυνάπτεται) μας έλεγε ότι: “Δε γίνεται Πλατεία στο Θεσπρωτικό” και επικαλούνταν ένα σωρό ψευτοεπιχειρήματα για να δικαιολογήσει την αντίθεσή του. Ξαφνικά όμως υπόσχεται ακριβώς τα αντίθετα από εκείνα που επί πέντε χρόνια 'πολεμούσε' και αποδοκίμαζε...
Ο άνθρωπος που με τις αποφάσεις του όταν ήταν διοίκηση, 'παρέλυσε' τον Δήμο και τον κατέστησε αναξιόπιστο και προβληματικό, δίχως κανένα ίχνος συστολής προαναγγέλλει σήμερα στο προεκλογικό του πρόγραμμα την κατασκευή της Κεντρικής Πλατείας στο Θεσπρωτικό (!!!). Η αναξιοπιστία και η ασυνέπεια λόγων και έργων σε όλο τους το μεγαλείο.
Ο κόσμος όμως γνωρίζει ποια παράταξη είναι σταθερά και αταλάντευτα υπέρ της κατασκευής της Κεντρικής Πλατείας στο Θεσπρωτικό και ποια γνωρίζει και έχει την ικανότητα να σχεδιάζει και να εκτελεί μεγάλα έργα και θ' 'απαντήσει' στις 26 Μαΐου στην κάλπη: Αυτή είναι η “ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού” με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο Νικόλαο Καλαντζή.

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τον Δήμο Ζηρού



Δεν υπάρχουν σχόλια: