Κυριακή, 19 Μαΐου 2019

Μήνυμα Θεόδωρου Πιέτα, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Πρέβεζας, με το ψηφοδέλτιο ''Δημοτική Ανατροπή'' του Βαγγέλη Ροπόκη.


Φίλες και φίλοι, συνδημότισσες και συνδημότες στο Δήμο Πρέβεζας.
Η μεγάλη μου αγάπη για την Πρέβεζα και τους ανθρώπους της, αποτελεί τον μοναδικό γνώμονα της ενασχόλησής μου με τα «κοινά», που πραγματώνεται με την υποψηφιότητά μου, στον συνδυασμό «Δημοτική Ανατροπή», με υποψήφιο Δήμαρχο τον αξιόλογο φίλο, πετυχημένο επιχειρηματία, γνώστη των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης που την υπηρετεί χρόνια, πρώην Αντιδήμαρχο Βαγγέλη Ροπόκη.
Σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη εποχή που ζούμε, πιστεύω πως η συμμετοχή και η προσπάθεια όλων μας, όσων ζουν, εργάζονται και αγαπούν την  Πρέβεζα, μπορούν να αποτελέσουν την απαρχή μιας καλύτερης και δημιουργικής πορείας του τόπου μας στην οικονομία, τον πολιτισμό, τον τουρισμό, τον αθλητισμό, την αλληλεγγύη και την εθελοντική δράση.

Η Πρέβεζα είναι ο τόπος που ζούμε, είναι όμως αυτός που ονειρευόμαστε;
Είναι ο τόπος που θέλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές;
Έχετε ποτέ πιάσει τον εαυτό σας να προβληματίζεται για τον τόπο που ζείτε;
Αν οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα συμφωνούν με τις δικές μας,  που ήδη έχουν κατατεθεί σε σας, τόσο κατά την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Βαγγέλη Ροπόκη, στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, όσο και κατά την επικοινωνία μας μαζί σας, τότε σταθείτε αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια πλέον.
Δε χρειαζόμαστε διαχειριστές, αλλά ανθρώπους με όραμα για μια πόλη που πραγματικά θα είναι αντάξια της Ιστορίας της.
Από την πλευρά μου υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτιάξουμε τελικά αυτό που μας αξίζει πραγματικά με παρακαταθήκη, την εδώ και αρκετά χρόνια, ενεργή συμμετοχή μου στα δρώμενα της πόλης μας και στον αθλητισμό της πόλης μας.
Στόχος μου δεν αποτελεί η ψήφος σας, αλλά η εμπιστοσύνη σας για μια πορεία δημιουργίας και προσφοράς, για μια Πρέβεζα δυνατή, ανθρώπινη, δημιουργική  και τόπος να ζεις, με δημότες άξιους και ικανούς να πάρουν την τύχη της Πρέβεζας στα χέρια τους.
Με τον Βαγγέλη Ροπόκη επικεφαλής, αγωνιζόμαστε όλοι μαζί και διεκδικούμε ένα καλύτερο Δήμο με:

• Διαφάνεια, δημοκρατία και ενισχυμένο το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.
• Αντίσταση στα μέτρα που υποβαθμίζουν τη ζωή μας.
• Αλληλεγγύη σε κάθε δοκιμαζόμενο συνάνθρωπο μας. 
. Ανάπτυξη και προοπτική, που θα οδηγήσει την Πρέβεζα σε πρωτεύουσα θέση στην Ήπειρο και την Βορειοδυτική Ελλάδα, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και θα σταματήσει την μετανάστευση της Πρεβεζάνικης νεολαίας.
• Συμμετοχή όλων των δημοτών στο κέντρο της δράσης του Δήμου.

• Δημιουργία προγραμμάτων για ριζική αναβάθμιση του Δήμου.
Κάνουμε μια νέα αρχή. 

Σχεδιάζουμε-Αγωνιζόμαστε-Διεκδικούμε.
Για την Πρέβεζα που μας αξίζει και αγαπάμε.

Θεόδωρος Πιέτας.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας

με την ''Δημοτική Ανατροπή''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: