Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Κέρδισε τους ετεροδημότες ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής





Με τους ετεροδημότες της Αθήνας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ο υποψήφιος δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής. Την ομιλία του στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής παρακολούθησε πλήθος κόσμου . Ο ίδιος στάθηκε στις επιτυχίες του Δήμου μέχρι σήμερα και τόνισε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του. Μίλησε με αριθμούς, (οι αριθμοί όσο ψυχροί και απρόσωποι και αν είναι λένε αλήθειες και είναι αδιάψευστος μάρτυρας), έκανε αυτοκριτική και ανέλαβε όσες ευθύνες του αναλογούν και όχι όσες του καταλογίζουν. Ανέλυσε για κάθε χωριό ξεχωριστά, τι έγινε , τι έχει προγραμματισθεί και τι προβλέπεται να γίνει.
Συγκίνησε η παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου και πρώην υποψήφιου δημάρχου Γιώργου Γιάννου, ο οποίος έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. 
Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβασή του που τάχθηκε ανοικτά υπέρ του Νίκου Καλαντζή τονίζοντας χαρακτηριστικά:" Το δίλημμα πού μπαίνει στις εκλογές της επόμενης Κυριακής στο Δήμο Ζηρού είναι, Καλαντζής ή Γιολδάσης. Εμείς στηρίζουμε και ψηφίζουμε Νίκο Καλαντζή"
 Ο κ. Καλαντζής ευχαρίστησε τους ετεροδημότες της Αθήνας που παρά το δύσκολο της ώρας (απόγευμα Σαββάτου), τον τίμησαν με την παρουσία τους, τη συμπαράστασή τους, την αγάπη  και το δυναμισμό τους.



























































































Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: