Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΡΤΖΙΟΣ "Θέλω Δήμαρχο ένα «νέο άνθρωπο»"


Σε λίγες ώρες τελειώνει η προεκλογική περίοδος μέσα σε ένα κλίμα που «τεχνηέντως» έχει πολωθεί!Προσωπικά θα ακολουθήσω το δρόμο που επέλεξα εξαρχής αυτόν της ηρεμίας, της σύνεσης, των ήπιων τόνων.
Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τους τρεις υποψήφιους δημάρχους για τον αγώνα τους και να τους ευχηθώ καλή δύναμη να έχουν στο δύσκολο έργο που τους περιμένει την επομένη των εκλογών!

Οι επόμενες ώρες είναι ώρες σκέψης και αποφάσεων για όλους μας,την Κυριακή καλούμαστε να εκλέξουμε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Χωρίς ίχνος χειραγώγησης, απαξίωσης και υστεροβουλίας θα ήθελα να μεταφέρω με ποια κριτήρια θα επιλέξω σε αυτές τις εκλογές.
Θέλω Δήμαρχο ένα «νέο άνθρωπο», με όρεξη για δουλειά με ήθος και παιδεία,περιστοιχισμένο από συνεργάτες που θα είναι αρωγοί στο έργο του, για ένα Δήμο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ μα ταυτόχρονα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ!
Συνεπώς τη Κυριακή ψηφίζω Νίκο Καλαντζή γιατί βρίσκεται στη πιο παραγωγική ηλικία,είναι τεχνοκράτης,έχει όραμα,επιμονή και υπομονή!(αρετή στην πολιτική).
Επίσης επειδή είναι ευφυής άνθρωπος πιστεύω γνωρίζει τα λάθη της προηγούμενης θητείας και θα φροντίσει να μην επαναληφθούν, ώστε να πάει ο Δήμος μας ακόμη πιο μπροστά!

Τέλος όσον αφορά το επόμενο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη μας έχει ικανά στελέχη να σας εκπροσωπήσουν, ευελπιστώ να είμαι μια από τις επιλογές σας κάτι που θα αποτελέσει μεγάλη τιμή για εμένα και θα κάνω τα πάντα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.
Χρήστος Β.Γκάρτζιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: