Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ προτείνει στους ψηφοφόρους της η Λαϊκή Συσπείρωση Ζηρού για την ερχόμενη Κυριακή.


Η Λαϊκή Συσπείρωση Ζηρού, χαιρετίζει όλους όσους συστρατεύτηκαν στη μάχη των δημοτικών εκλογών, όλους όσους έριξαν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο.
Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όσους για πρώτη φορά έκαναν το βήμα της συμπόρευσης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, αψηφώντας προκαταλήψεις, απειλές και εκβιασμούς.
Επίσης χαιρετίζουμε τις νέες και τους νέους που επέλεξαν η πρώτη ψήφος τους να είναι αγωνιστική, επαναστατική, να είναι κόκκινη.
Απέναντί μας είχαμε όλα τα κόμματα του αστικού πολιτικού συστήματος, (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Α.), που ενεργοποίησε όλο το οπλοστάσιο που διαθέτει. Παρόλο αυτά, περισσότεροι συμπολίτες μας από όσους τελικά κατάφεραν να ψηφίσουν Λαϊκή Συσπείρωση, αφουγκράστηκαν τις θέσεις και τις προτάσεις της Λαϊκης Συσπείρωσης,προβληματίστηκαν, και έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι θα ανταμώσουμε το επόμενο διάστημα σε κοινούς αγώνες.
Το αποτέλεσμα των εκλογών της περασμένεης Κυριακής οδηγεί ουσιαστικά στην ύπαρξη δύο παρατάξεων στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Μιας παράταξης που θα συναποτελείται από τις δύο παρατάξεις που παίρνουν μέρος στον δεύτερο γύρο από την μια μεριά, και από την άλλη μεριά της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Και οι δυο παρατάξεις ενιαία θα υλοποιούν την αντιδραστική πολιτική που θα εκπορεύεται από την ΕΕ και την όποια κυβέρνηση προκύψει στις επόμενες εθνικές εκλογές .
Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνουν οι συμπολίτες μας είναι να καταδικάσουν με ΑΚΥΡΟ ή ΛΕΥΚΟ και τις δυο παρατάξεις στον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Από την Δευτέρα των εκλογών, οι ψήφοι των συμπολιτών μας προς την Λαϊκή Συσπείρωση κατατίθενται στο πλευρό τους, στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, χωρίς φτώχεια και ανεργία , χωρίς στερήσεις σε βασικά αγαθά, για δημόσια και δωρεάν υγεία και παιδεία, για σύγχρονες δομές πρόνοιας , για ανάπτυξη μαζικού λαϊκού αθλητισμού και πολιτισμού.

Μενέλαος Γείτονας, εκπρόσωπος Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ζηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: