Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

O Βαγγέλης Ροπόκης, το μεγάλο ατού και το πιό ισχυρό, από τα ηχηρά ονόματα, στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μπαϊλη, για την επανεκλογή στο Δημαρχείο της Πρέβεζας !




Αναμφίβολα, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ροπόκης, από την Μυρσίνη Πρέβεζας, είναι από τα πιο ηχηρά ονόματα, όχι μόνο για το ψηφοδέλτιο με το οποίο συμμετέχει, του Χρήστου Μπαϊλη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αλλά γενικότερα σε όλες τις παρατάξεις. 


Είναι από τους υποψήφιους, που θα βοηθήσει τα μέγιστα στον συνδυασμό που συμμετέχει, με διάθεση προσφοράς και με πετυχημένη θητεία την περασμένη τριετία, όπου και αν έχει αναλάβει δημοτικές ευθύνες.




Ειδικά, την ευθύνη της καθαριότητας και όχι μόνο, έχει αναλάβει κατ΄αποκλειστικότητα από την θέση ευθύνης Αντιδημάρχου και όλοι έχουν να λένε ότι, ο Βαγγέλης Ροπόκης είναι πανταχού παρών και με την εργατικότητά του και την καλή του διάθεση λύνει προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας αλλά και των καθημερινών αναγκών των πολιτών της Πρέβεζας.

Η μεθοδικότητά του και η προσωπική του παρουσία σε κάθε είδους δραστηριότητα του τομέα του έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις  και δίκαια  θεωρείται από τους πιο αποτελεσματικούς συνεργάτες του Δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη.



Δικαίως πάρα πολλοί,  θεωρούν ότι θα διεκδικήσει και θα πετύχει την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μπαϊλη και ίσως την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης στο Δήμο Πρέβεζας, ξεκινώντας την σταυροδότησή  του, από τον πρώην Δήμο Ζαλόγγου και το χωριό του, Μυρσίνη Πρέβεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: