Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

Γόνιμη συζήτηση με το Σύλλογο τριτέκνων είχε σήμερα o υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας.


Μία ουσιαστική και γόνιμη συζήτηση με το σύλλογο τριτέκνων είχε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ενότητας και Δημιουργίας» και υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Μιλτιάδης Κλάπας.
Ο κ. Κλάπας άκουσε τα αιτήματα του συλλόγου τα οποία σχετίζονται κυρίως με τις δυνατότητες του Δήμου να προχωρήσει σε μειώσεις των τελών προκειμένου να υπάρξει ανακούφιση των οικογενειών και στη δημιουργία θέσεων εργασίας.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας υπογράμμισε ότι βασική προτεραιότητα της παράταξής του είναι η επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας. Στην κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλει με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες καθώς έτσι μπορούν να δημιουργηθούν όροι ανάπτυξης και να προκύψουν θέσεις εργασίας.
Στο πλαίσιο αυτό η παράταξη έχει δεσμευτεί ότι θα απαλλάσσει από την καταβολή δημοτικών τελών, για τρία χρόνια, κάθε νεοϊδρυθείσα επιχείρηση.
Σήμερα ο κ. Κλάπας, στη συνάντηση με το σύλλογο τριτέκνων, ανακοίνωσε ότι η απαλλαγή από την καταβολή τελών θα φτάνει στα τέσσερα χρόνια για κάθε επιχείρηση που θα προσλαμβάνει έναν εργαζόμενο από τρίτεκνη ή πολύτεκνη οικογένεια.

Σχετικά με το αίτημα της μείωσης δημοτικών τελών, ο κ. Κλάπας σημείωσε ότι η προεκλογική περίοδος προσφέρεται για κάθε είδους υποσχεσιολογία. Ο ίδιος όμως δεν μπαίνει σε τέτοιες λογικές και δεν πρόκειται να δεσμευτεί για πράγματα που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.
Έτσι μπορεί να υπάρξει σημαντική μείωση των δημοτικών τελών, για όλους τους κατοίκους της Πρέβεζας, μέσα από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών τόσο στην καθαριότητα όσο και στον φωτισμό.
«Με τις νέες λύσεις που παρέχει η τεχνολογία μπορούμε να καινοτομήσουμε και να μειώσουμε το κόστος. Η μείωση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αντίστοιχη των δημοτικών τελών. Θεωρούμε ότι με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε πραγματικά στον τόπο και όχι με αποσπασματικές υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν», τόνισε ο κ. Κλάπας.
Συμπλήρωσε ότι αντίθετα με τα δημοτικά τέλη υπάρχει δυνατότητα μείωσης στο τιμολόγιο του νερού και δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει για όλους τους τρίτεκνους που είναι μέλη του Συλλόγου.
Το μεσημέρι ο κος Κλάπας μίλησε σε συγκέντρωση κατοίκων στην Καστροσυκιά. « η Δημοτική αρχή δεν αναφέρεται στο έργο της γιατί δεν έχει να επιδείξει τίποτε αξιόλογο. Δεν απαντά γιατί έχει πολλά να κρύψει. Δεν αρθρώνει προγραμματικό λόγο γιατί δεν αντιλαμβάνεται την νέα περίοδο στην οποία βρίσκεται η αυτοδιοίκηση και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες που έχει ανάγκη ο τόπος. Πορεύεται ρουσφετολογόντας» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος.
Το βράδυ ο κος Κλάπας θα μιλήσει στο Χειμαδιό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: