Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Παναγιώτης Κλοντζάρης " Η Νομιμότητα και η αλήθεια δεν εκβιάζονται". Απάντηση σε δημοσίευμα του εκπροσώπου της Εταιρείας με τη επωνυμία «Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας Α.Ε. ειδικού σκοπού» και τον δ.τ. «Μαρίνα Πρέβεζας»


Απάντηση σε δημοσίευμα του εκπροσώπου της Εταιρείας με τη επωνυμία «Τουριστικός Λιμένας Πρέβεζας Α.Ε. ειδικού σκοπού» και τον δ.τ. «Μαρίνα Πρέβεζας»

1)Εσείς θα μας αποκαλείται βολεμένους και εμείς θα σας απαντάμε επώνυμα με πραγματικά  στοιχεία και έγγραφα .

2) Εσείς θα τρομοκρατείτε τους πολίτες της Πόλης μας, βασιζόμενοι στην άγνοια των πραγματικών γεγονότων για τους περισσότερους από τους συμπολίτες μας , προεκλογικά ,υπέρ ή κατά κάποιων συνδυασμών και εγώ θα τοποθετώ τα πράγματα στην θέση τους βασιζόμενος σε στοιχεία και έγγραφα που θα τα κάνω γνωστά στους ανυποψίαστους συμπολίτες μου.

3) Εσείς θα υπεραμύνεστε, ότι η επένδυσή σας θα ήταν καθ΄ όλα νόμιμη και θα βοηθούσε υπέρ της Ανάπτυξης και κατά της ανεργίας στην Πόλη μας και εγώ θα σας αποδεικνύω , ότι η κίνησή σας αυτή  ήταν εκ του πονηρού εξ αρχής και χωρίς καμία επενδυτική προοπτική για την Πόλη.

4) Εσείς θα απειλείτε ότι μετά από εσάς θα έλθει το χάος «ΤΑΙΠΕΔ» και θα μιλάτε απαξιοτικά για τους Τούρκους (Βλέπε Λευκάδα) και εγώ  θα σας λέω ότι :

Από την αρχή δεν θέλατε να γίνει η ΜΑΡΙΝΑ και επενδύσατε πλημμελώς σ΄αυτή με μερικά «Τσίγκια» και πυργίσκους ρεύματος και νερού, πληρώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα μπορούσατε, αφήνοντας χρέος στο Δημ.Λιμενικό Ταμείο προς την Δ.Ε.Υ.Α.Π.  σοβαρά ποσά , μη καταβάλλοντας κανένα ενοίκιο στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας μέχρι πρότινος, μη τυχόν  και έλθει κάποιος σοβαρός επενδυτής που θα ανεδείκνυε το έργο  και θα σας χάλαγε την «ΣΟΥΠΑ» της απέναντι επένδυσή σας  (Όπως  κάνουν πολλοί σώφρονες επαγγελματίες που νοικιάζουν ελεύθερα καταστήματα απέναντι ή δίπλα από το δικό τους για να μη τους μπει «ΣΦΗΝΑ» κανένας άλλος επαγγελματίας),για να μπορείτε να χρησιμοποιείται την Μαρίνα της Πόλης μας Δωρεάν ,ως πάρκινκ των σκαφών που θα ελλιμενίζονται απέναντι  στις δικές σας εγκαταστάσεις για εφήμερες επισκέψεις.
Για ποια έσοδα του Λιμανιού μιλάτε που θα χάσει το λιμενικό Ταμείο και το Δημόσιο γενικά ;
Για αυτά που χρωστάτε ;

Γιατί σας κήρυξε έκπτωτο το Υπουργείο Τουρισμού από την 21-04-2013 και διατείνεστε ότι η σύμβασή σας με το Υπουργείο απέτρεψε στο να μπει στην Λίστα του ΤΑΙΠΕΔ η Μαρίνα και το Λιμάνι της Πρέβεζας ;

Επειδή δεν καταθέσατε την εγγυητική επιστολή των 200.000.00 Ευρώ.
Τέτοιους επενδυτές έχασε το Κράτος;

Γιατί με πρόσφατη απόφασή του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο σας απαγόρευσε να χρησιμοποιείτε την Μαρίνα και να εισπράττετε από αυτή τέλη ελλιμενισμού;  
       
Γιατί οφείλατε τα ενοίκια των προηγούμενων ετών  έως και σήμερα πλην μερικών καταβολών.

Γιατί με άλλη πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καταγγέλθηκε η Σύμβαση σας με το Λιμενικό Ταμείο  και αργότερα πήρε μία παράταση μέχρι τις 11-06-2014 ;

Γιατί οφείλετε χρήματα.
Αν δεν υπήρχαν οι καταγγελίες οι δικές μου και των άλλων «βολεμένων» όπως λέτε ,οι αναφορές στον Εισαγγελέα ,οι δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα, των χρηματικών ποσών που οφείλετε στο Λιμενικό Ταμείο δεν θα είχατε πληρώσει δραχμή !!!

Γιατί και πότε έχετε πάρει πίσω τις εγγυητικές επιστολές όπως λέει η πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου σε πρόσφατη Απόφαση; Και για να τα αναφέρω: Δεν έχετε καταθέσει την εγγυητική επιστολή του άρθρου 17 παρ. 1 και άρθρου 6 παρ. 7 της αντίστοιχης σύμβασης,  δεν έχετε καταθέσει την εγγυητική του άρθρου 17 παρ. 2.  αντίστοιχη με το 20% του προυπολογισμού  εκτέλεσης εργασιών ανακαίνισης, αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού  που αν ταυτίζεται με το κόστος επένδυσης (αρθρο 4) ανέρχεται σε 800.000,00?, ;

Γιατί είχατε σκοπό με την ανοχή κάποιων να εκμεταλλεύεστε την Πόλη ΤΖΑΜΠΑ σε βάρος του Δημοσίου συμφέροντος  και στο όνομα της ανάπτυξης .

Βέβαια εσείς θεωρείτε ότι η Πολιτεία και οι βολεμένοι σας Πολεμούν και ότι  η υποχρέωσή σας απέναντι στην Πολιτεία ,για εσάς είναι  Πόλεμος κατά της επένδυσή σας (που δεν έγινε ποτέ) και γιαυτό δεν καταφέρατε μέχρι τώρα να επενδύσετε.

Μήπως προσπαθείτε να βρείτε ένα τρόπο διεξόδου από τις υποχρεώσεις και τις Ευθύνες;

΄Η μήπως νομίζετε ότι μπορείτε να επηρεάσετε τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές υπέρ όσων υποψηφίων δεν σας άγγιξαν καθόλου όλο αυτό το διάστημα στο όνομα της επένδυσης και για το καλό της Ανάπτυξης Πόλης ;

Αγαπητοί φίλοι συμπατριώτες  εγώ ο Βολεμένος κατά τον Κύριο Τέφα  θεώρησα υποχρέωσή μου απέναντι στην συνείδησή μου και απέναντί σας να απαντήσω στο δημοσίευμα.

Θεωρώ  ότι δεν μας έχουν ψεκάσει ακόμα εδώ στην Πρέβεζα και μπορούμε να αντιστεκόμαστε λογικά σε κάθε πρόκληση νοημοσύνης , εκβιασμού και ανομίας.  
Με εκτίμηση

Παναγιώτης Απ. Κλοντζάρης

Πρέβεζα 28-04-2014
www.romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: