Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Άνοιξε το προεκλογικό κέντρο της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου στην Πρέβεζα


Ανοιχτό για το κοινό είναι πλέον και επίσημα, το προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου, με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, για την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 18 Μαΐου.

Το προεκλογικό κέντρο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ειρήνης 98 & Μαρίας Πολυδούρη και οι ώρες λειτουργίας καθημερινά είναι: 09.00 - 14.00 & 18.00 - 22.00

Το τηλέφωνο επικοινωνίας και fax είναι 26820 - 89770 και το email: info@stratosioannou.gr

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας με το συνδυασμό Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου, Στράτος Ιωάννου, καλεί τους πολίτες να επισκεφθούν το προεκλογικό κέντρο στην Πρέβεζα, να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις επικείμενες εκλογές και το πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και για να ρωτήσουν ό,τι άλλο θέλουν σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τη διαδικασία διεξαγωγής. Πληροφορίες και νέα για τη δράση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη και τις εκλογές, οι πολίτες μπορούν να βρουν επίσης και στην επίσημη ιστοσελίδα του κ. Ιωάννου www.stratosioannou.gr και στην επίσημη ιστοσελίδα του κ. Καχριμάνη www.kachrimanis.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: