Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μπλόκο στον κόμβο στρατοπέδου Φιλιππιάδας για τη ''ΔΩΔΩΝΗ''.



Με κεντρικό σύνθημα όχι στο ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ, οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Άρτας και Πρέβεζας, τα Εργατικά Κέντρα Άρτας και Λευκάδας, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και η ΟΓΕ καλούν το λαό της περιοχής στο μπλόκο που θα γίνει την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 11.30π.μ. στον κόμβο του στρατοπέδου Φιλιππιάδας.


«Δυστυχώς η τελευταία πράξη του ξεπουλήματος της ΔΩΔΩΝΗΣ ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες με τους φτωχούς μικρομεσαίους κτηνοτρόφους να βρίσκονται σε απόγνωση και διάφορους καλοθελητάδες να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και να παλεύουν να διώξουν από πάνω τους τις ψευτοσυνδικαλιστικές αποφάσεις που είχαν στο παρελθόν» τόνισε ο πρόεδρος της ΟΑΣ Ν.Άρτας Βαγγέλης Μπέτσας σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε χθες στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ από κοινού με τον πρόεδρο της ΟΑΣ Ν.Πρέβεζας Σπύρο Κλινάκη. «Τα ψέματα τελείωσαν» τόνισαν οι πρόεδροι των δύο Ομοσπονδιών αναφορικά με την τροπή που πήρε το θέμα της ΔΩΔΩΝΗ και κάλεσαν τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση της ερχόμενης Παρασκευής. «Εμείς δεν παζαρεύουμε την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ» είπε ο κ. Μπέτσας. «Εμείς λέμε ξεκάθαρα όχι στην ιδιωτικοποίηση, να παραμείνει η ΔΩΔΩΝΗ να λειτουργεί όπως είναι σήμερα μέσα από κρατική ΑΤΕ».

Ο κ. Κλινάκης κάλεσε με τη σειρά του τον κόσμο αφενός να συμμετέχει στο συλλαλητήριο την Παρασκευή και αφετέρου «να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια έλεγαν και ψέματα και αποπροσανατόλιζαν και διασπούσαν και το κίνημα». Την ίδια μέρα και ώρα σε επίπεδο Ηπείρου θα πραγματοποιηθούν δύο συλλαλητήρια. Το ένα θα είναι στον κόμβο του στρατοπέδου Φιλιππιάδα στο οποίο καλούνται να παραβρεθούν εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι, νεολαίοι, γυναίκες από την Άρτα και από την Πρέβεζα και το άλλο θα είναι στην Εγνατία για όσους θα μετακινηθούν από τα Γιάννενα και την Ηγουμενίτσα.

www.epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: