Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

Δήμαρχε ψεύδεσαι !! "Σκληρή" απάντηση στον δήμαρχο Ζηρού από τον Βασίλειο Κώνστα


Μετά την  ευχαριστήρια ανακοίνωση του Δήμου Ζηρού προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία  για την κατάσβεση της χθεσινής πυρκαγιάς στο Θεσπρωτικό, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Κώνστας με δημοσίευση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο "Το απύθμενο θράσος του δημάρχου Ζηρού" ΄δίνει σκληρή απάντηση στον δήμαρχο κ. Νίκο Καλαντζή για τα όσα ισχυρίζεται στην ανακοίνωση.


Διαβάστε όλη την απάντηση

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Δήμου Ζηρού, σχετικά με την πυρκαγιά στο Θεσπρωτικό.
Η έκπληξή μου προέρχεται από το γεγονός ότι εμφανίζεται ο Δήμαρχος Ζηρού ως παρών στην πυρκαγιά από την πρώτη στιγμή και μάλιστα ως συντονιστής των δυνάμεων, αλήθεια με τι προσόντα;
Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και την γνωρίζω γιατί ήμουν παρών καθ'όλη τη διάρκεια της πυρκαγιάς, επικοινωνούσα διαρκώς και με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου και με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πρέβεζας, αλλά και απευθείας με το συντονιστικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο Δήμαρχος Ζηρού, ουδέποτε εμφανίστηκε στην πυρκαγιά ούτε καν ως περαστικός και ειλικρινά απορώ πως και από που έκανε τον υποτιθέμενο συντονισμό.
Η απουσία του από ένα τόσο σοβαρό συμβάν όπου κινδύνευσαν μια κατοικία και μια αποθήκη είναι χαρακτηριστική της απαξίωσης που δείχνει προς τους Δημότες.
Το γεγονός όμως ότι προβαίνει σε ψευδή ανακοίνωση περί δήθεν παρουσίας του και μάλιστα ως ... συντονιστής υποτιμά την νοημοσύνη μας.
Αν έχει το θράσος και προβαίνει σε μια τόσο καταφανή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, φανταστείτε τι είναι σε θέση να κάνει σε θέματα που δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε.
Προφανώς αισθάνεται ενοχή γιατί δεν υλοποίησε καμία από τις προτάσεις μου, σχετικά με την πυροπροστασία, που έχω καταθέσει από τις 30 Ιουνίου στο γραφείο του και προσπαθεί να εξιλεωθεί μέσω ψευδών ανακοινώσεων.

Το θράσος του απύθμενο.
Τον αφήνω στην κρίση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: