Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Ο εκ Πρέβεζας, μικρότερος γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κατά του νομοσχεδίου


Με μια ανάρτησή του στα social media ο Βαγγέλης Ευθυμίου ο μικρότερος ηλικιακά γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στην Συντονιστική οργάνωση του 3ου Διαμερίσματος της Αθήνας τάσσεται κατά του νομοσχεδίου για την απαγόρευση των διαδηλώσεων .
Κατάγεται από τη Φιλιππιάδα Πρέβεζας και από τον Αστακό Ξηρομέρου

Μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του του κάνει λόγο για “ακύρωση της σοσιαλιστικής ατζέντας από το Κίνημα ” και ότι “πλέον θα παλεύουμε για τα αυτονόητα”
Όπως συνηθίζουμε να λέμε, σοσιαλιστή δεν σε κάνουν τα λόγια αλλά τα έργα και οι πράξεις σου . Με την σημερινή πράξη της ψήφισης του νομοσχεδίου ο σοσιαλισμός δεν θα λείπει μόνο από το όνομα του Κινήματος αλλά και από τη πολιτικο - ιδεολογική του ταυτότητα. Βλέπουμε συνεχώς μια “ακύρωση” της σοσιαλιστικής ατζέντας , ακούμε αλλά δεν βλέπουμε την άσκηση της πολιτικής μας με κόκκινες γραμμές και γωνίες . Έρχεται προς ψήφιση ένα ακραία αντιδημοκρατικό νομοσχέδιο . Ένα νομοσχέδιο που παρά τις όποιες θετικές αλλαγές του (π.χ. μη φυλάκιση για την συμμετοχή του σε παράνομη συγκέντρωση) παραμένει επιεικώς χαρακτηρισμένο ως συντηρητικό , το οποίο εναντιώνεται στους πολλούς και ανίσχυρους και στην μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία . Παλεύουμε πλέον για τα αυτονόητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: