Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας



Με επιτυχία και με πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, η 7η Πανελλήνια Έκθεση και η Εμποροπανήγυρη Άρτας

ΧΡ. ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Κάθε χρόνο αναβαθμίζουμε την Πανελλήνια Έκθεση & Εμποροπανήγυρη Άρτας, στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα»

Με επιτυχία και με πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Ελλάδας να δίνει το παρόν ολοκληρώθηκε, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, η 7η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας και η Εμποροπανήγυρη, που διοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων και η Αναπτυξιακή του Δήμου με τη συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας.

Τα νούμερα είναι χαρακτηριστικά, καθώς υπολογίζεται ότι 80.000 επισκέπτες από τον Νομό μας αλλά και από Πάτρα, Λευκάδα, Ιόνια Νησιά, Βορειοδυτική Ελλάδα και φυσικά την υπόλοιπη Ήπειρο επισκέφτηκαν την Έκθεση και την Εμποροπανήγυρη.

Συνολικά προβλήθηκαν σχεδόν 100 επιχειρήσεις και φορείς από την Άρτα, την Ήπειρο, την Κρήτη, την Μακεδονία, την Λέσβο, την Τήνο, την Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη χώρα, γεγονός που αποδεικνύει ότι η διοργάνωση, αποτελεί έναν διαρκώς ανερχόμενο θεσμό που προβάλλει την Άρτα και ενισχύει την τοπική οικονομία. Επιπλέον, φέτος η 7η Πανελλήνια Έκθεση είχε θεματικό χαρακτήρα αφιερωμένη στον πρωτογενή τομέα, στην τεχνολογία, στο έπιπλο και στον πολιτισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη την εβδομάδα από 27/10 έως 3/11/2019 που διήρκησε η έκθεση, πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης, με στόχο την επιπλέον τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Η 7η Πανελλήνια Έκθεση με την Εμποροπανήγυρη Άρτας και το μεγάλο Λούνα Παρκ αποτελούν θεσμό που μεγαλώνει διαρκώς. Με πολύ δουλειά και στοχευμένες ενέργειες ο Δήμος Αρταίων, έχει καταφέρει να εντάξει την εκδήλωση ανάμεσα στις καλύτερες Γενικές Εκθέσεις Πανελλαδικά και αυτό φάνηκε και φέτος με τη συμμετοχή επιχειρήσεων από πολλές περιοχές της χώρας όπως Κρήτη, Μακεδονία, Λέσβος, Τήνος, Ήπειρο Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα.
Φυσικά, μεγάλος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι, με την ολοκλήρωση της μελέτης, η κατασκευή του Μόνιμου Εκθεσιακού, Κλειστού, Κέντρου 3.000 τ.μ. καθώς, με αυτόν τον χώρο θα πραγματοποιούνται Εκθέσεις, όλο το χρόνο, στηρίζοντας έτσι την τοπική οικονομία.

Ο Δήμος Αρταίων και η Αναπτυξιακή του Δήμου (ΑΔΑΕ-ΟΤΑ) θα ήθελε να ευχαριστήσει, όλους τους Εκθέτες, αλλά και τους επισκέπτες, καθώς και τους Φορείς που συμμετείχαν στην φετινή διοργάνωση, αλλά και όλους όσους βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση, όπως η Ελληνική Αστυνομία Άρτας, η Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, το Αστικό ΚΤΕΛ, τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή της εκδήλωσης, τους συνδιοργανωτές, το Επιμελητήριο Άρτας και τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την Άρτα και τους Αρτινούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια: