Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη :Σάντουιτς με σαλάμι


Υλικά για 4 σάντουιτς
4 ατομικά ψωμάκια
3 κ. γλ. ελαιόλαδο
2 κ. γλ. ξίδι
1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
100 γρ. γιαούρτι
200 γρ. φύλλα σαλάτας
2-3 φύλλα βασιλικού
12 ροδέλες σαλάμι
80 γρ. γραβιέρα (σε φέτες)
2 πιπεριές κόκκινες ( λωρίδες)
Εκτέλεση συνταγής
Κόβετε τα ψωμάκια οριζοντίως στη μέση.
Ανακατεύετε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με το ξίδι και το σκόρδο, το γιαούρτι και τα σπασμένα με το χέρι φύλλα βασιλικού ,με το μείγμα αυτό αλείφετε εσωτερικά τα κομμάτια του ψωμιού.
Μοιράζετε στα σάντουιτς τη σαλάτα, το κρεμμύδι, το σαλάμι, την γραβιέρα και τις πιπεριές.
Αλατοπιπερώνετε , κλείνουμε τα σάντουιτς και σερβίρουμε








Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος








romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: