Κυριακή 23 Απριλίου 2017

H Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2017, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Και φέτος με περίπτερο και με χορευτική ηπειρώτικη παράσταση, συμμετέχει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος!



Από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2017 ταξιδεύουμε στις γεύσεις, στον πολιτισμό & τον τουρισμό της Ελλάδας με αφετηρία το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η πρώτη Έκθεση για την ολοκληρωμένη εικόνα της Ελλάδας είναι πλέον γεγονός και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Πολιτισμός, Γαστρονομία & Τουρισμός είναι τα τρία βασικά μας συστατικά και με αυτά πρόκειται να γνωρίσουμε την καλή πλευρά της Ελλάδας.
Παραγωγικότητα, εσωτερικός τουρισμός & πολιτιστικές δράσεις σας περιμένουν από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2017 στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Ελλάδας.

1700x600


Μια ολόκληρη παραδοσιακή γειτονιά φιλοξενεί τους επισκέπτες για να γευτούν και να ταξιδέψουν στην Ελλάδα όπως τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε. Ένα ολόκληρο σκηνικό παραδοσιακής γειτονιάς σας περιμένει στην κεντρική αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου και δεν θα πιστεύετε πραγματικά στα μάτια σας πως κάτι τόσο μεγάλο μπορεί να χωρέσει σε έναν εσωτερικό χώρο.


Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αρκεί να κάνετε μια μικρή διαδρομή για να δείτε όλη την Ελλάδα συγκεντρωμένη σε μία διοργάνωση.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το πρόγραμμα της Έκθεσης & των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν θα σας συναρπάσει!


Live Μαγειρική στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο, φρέσκα προϊόντα στο Οπωροπωλείο, διαφορετικές πολιτιστικές δράσεις σε κάθε αίθουσα, εκθέσεις φωτογραφίας, αφιερώματα σε μεγάλους έλληνες δημιουργούς, αναβίωση ελληνικών παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους και παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας.


Για δεύτερη φορά φέτος, με το πολιτιστικό της περίπτερο, στην έκθεση συμμετέχει η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδίας. Ένα χορευτικό, από χορευτές των χορευτικών τμημάτων των Ηπειρώτικων Ενώσεων της Δυτικής Αθήνας και υπό τους ήχους κορυφαίας ηπειρώτικης  κομπανίας, προς τέρψη των επισκεπτών, κάθε μέρα, θα αποδίδει-χορεύει ηπειρώτικους παραδοσιακούς σκοπούς.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα προετοιμάζονται από την Alfa Expo από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.


Επισκεφθείτε το website της Έκθεσης Ελλάδος Γεύση www.elladosgefsi.gr και ανακαλύψτε την Ελλάδα!


Η Έκθεση Ελλάδος Γεύση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας & της Κεντρικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Ελλάδος. Επίσης πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Περιστερίου.

kareklesg


Δείτε video με ηπειρώτικα χορευτικά στην ''Ελλάδος γεύση 2016''.


Δεν υπάρχουν σχόλια: