Παρασκευή 14 Απριλίου 2017


Την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου ξεκίνησε η αξιολόγηση των Νέων Αγροτών, με τη διαδικασία να πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και τις 16 Ιουνίου, σύμφωνα με νέα εγκύκλιο που δίνει οδηγίες προς τους αξιολογητές. 

Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έβαλε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης φαίνεται ότι οι υποψήφιοι Νέοι Αγρότες θα βαδίσουν στα τυφλά κατά την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ και στη διαδικασία των μεταβιβάσεων που λήγουν στις 15 Μαΐου, καθώς δεν θα ξέρουν αν θα λάβουν το πριμ, πριν το καλοκαίρι.
Αναλυτικότερα η απόφαση με Θέμα: «Πρώτη Εγκύκλιος Εφαρμογής Υπομέτρου 6.1 σχετικά με την έγκριση Οδηγού Αξιολόγησης Αιτήματος Στήριξης και τον καθορισμό προθεσμιών ολοκλήρωσης αξιολόγησης» αναφέρει ότι: 

Στο πλαίσιο της πρώτης πρόσκλησης του Υπομέτρου 6.1: 
1. Εγκρίνουμε τον συνημμένο στην παρούσα εγκύκλιο Οδηγό Αξιολόγησης Φακέλου Υποψηφιότητας. 
2. Ορίζουμε ως ημερομηνία έναρξης της πρώτης αξιολόγησης την 12/4/2017. Οι πρώτες αξιολογήσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και την 29/5/2017. 
3. Η δεύτερη αξιολόγηση μπορεί να ξεκινήσει πριν την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης. Η δεύτερη αξιολόγηση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και την 16/6/2017. 

Αναλυτικά η Εγκύκλιος-Οδηγία


Δεν υπάρχουν σχόλια: