Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Συνταγές από τον Ηπειρώτη chef Τάσο Τόλη : Παγωτό γιαούρτι


Υλικά για 6 άτομα
600 γραμμάρια γιαούρτι σακούλας
300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
180 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 λεμόνι (ξύσμα )
1 βανίλια

Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ ανακατεύετε το γιαούρτι, την κρέμα, τη ζάχαρη ,βανίλια ,και το ξύσμα λεμόνι .
Ρίξτε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Εάν δεν έχετε παγωτομηχανή, ρίχνετε το μίγμα σε ένα μεταλλικό σκεύος στην κατάψυξη και το χτυπάμε ανά μισή ώρα για 6 φορές.
Συνοδέψτε με μαρμελάδα από φρούτα του δάσους η της αρέσκεια σας.










Τάσος Τόλης
Επίτιμος Πρόεδρος Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος










romiazirou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: