ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα .
4 μέτρια μήλα
400 γρμ.
κρέμα κανέλλας
Palmie catering.
2 κ. σούπας βούτυρο φρέσκο
5-6 κ. σούπας στεβια
2-3 κ. σούπας κονιάκ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρείτε την καρδιά και τους σπόρους
από κάθε μήλο με το ειδικό εργαλείο,
χωρίς να τρυπήσετε το μήλο από κάτω.
Στο άνοιγμα κάθε μήλου ρίχνετε 1/2
κουταλιά βούτυρο και 1/2 κουταλιά στεβια.
Ραντίζετε τα μήλα με κονιάκ.
Τοποθετείστε τα μήλα σε ταψάκι . Τα
ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (200 ο C)
για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου