Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ετήσια Γεν Συνέλευση Πανηπειρωτικής. Πήγαμαν, τάπαμαν, ακούσαμαν, εκτονωθήκαμαν και στο τέλος υπερφηφήσαμαν




Την Κυριακή 2 του Απρίλη 2017 έγινε η πολυθρύλητη Γενική Συνέλευση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Πάνω από 130 αντιπρόσωποι ( αριθμός ρεκόρ) προσήλθαν στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γιατί  κυκλοφορούσε η φήμη ότι το Δ.Σ. έχει μεγάλες αντιθέσεις και η κατάσταση είναι κρίσιμη. 
Μία ώρα εισήγηση  ο πρόεδρος, άλλη μια ώρα οι πρώην πρόεδροι, μία ώρα ο επικεφαλής της παράταξης που δεν συμμετέχει στο προεδρείο, πάνω από 60 ομιλητές, διακοπές, αντεγκλήσεις, διαφωνίες και παραινέσεις για ομόνοια, άσφαιρες πιστολιές εκατέρωθεν, κοντά στις 4 το απόγευμα όσοι είχαμε απομείνει, Ψηφίσαμε υπερψηφίσαμε, και εκεί το παραμύθι τελείωσε. 
Το νόημα που βγήκε ήταν ότι για όλα φταίει ο Τούμπουρος που παραιτήθηκε και έφυγε αξιοπρεπώς. 

Για τα τυπικά της συνέλευσης θα τα μάθετε από τα διαφορετικά  Δελτία Τύπου που θα βγάλουν τα μέλη του Δ.Σ. 
Σας αφιερώνω τις παρακάτω φωτογραφίες γιατί εγώ , δεν πρόκανα να μιλήσω στη Συνέλευση!!!






















































































































































































































































































Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο Τούμπουρος έφυγε αξιοπρεπώς, γιατί ως γνωστόν είναι χοντρός, αλλά δεν είναι συναισθηματικό παχύδερμο. Και επί τη ευκαιρία μια και ο αρχηγός της Συσπείρωσης εξέφρασε μέγα ψεύδος για τα της παραίτησης της δικής μου και του κ. Ελευθερίου Γείτονα, να πω και δημοσίως ότι εγώ παραιτήθηκα σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης για τα όσα υβριστικά εκστόμισε εναντίον του κ. Γείτονα ο εν λόγω αρχηγός- πρόεδρος. Τελεία και παύλα. Δεν θα μιλούσα δημόσια, αλλά προκλήθηκα. Ως προς τα λοιπά "Καθώς μαυρίζουν τα κλαριά, τ' όργωμα τα προσήλια, από τα μαύρα τα πουλιά, κοράκια και γκαήλια, έτσι και οι κάμποι μαύριζαν..."

ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΕΥΘΥΝΙΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΚΟΝΗΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΙΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ Ο ΛΑΟΣ ΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΣ ΤΟ ΤΥΡΙ