Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Απάντηση του κ. Σωτήρη Κολιούση στην ανάρτησή μας, "Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ. της ΠΣΕ "


Κε Ευθυμίου, αγαπητέ συμπατριώτη,

Πριν λίγο σήμερα το πρωί, αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας κείμενο με τίτλο «Διοικητικός απολογισμός του Δ.Σ. της ΠΣΕ, της περιόδου, Απρίλιος του 2016 μέχρι Μάρτιο του 2017, για τη Γενική Συνέλευση της 2 Απριλίου 2017», το οποίο φέρεται ότι το υπογράφουν όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΣΕ και με τη σημείωση ότι «Ο απολογισμός στο Διοικητικό Συμβούλιο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.»

Για ενημέρωση δική σας και των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας, σας ενημερώνω ότι  το κείμενο που δημοσιεύετε δεν είναι εκείνο που έχουν στα χέρια τους τα μέλη του ΔΣ και αποτελεί την εισήγηση του προέδρου στο ΔΣ. Κάποιος, όποιος σας το έστειλε, έβαλε φαίνεται το χεράκι του. Έξεστιν Κλαζομενίοις … Αλλά το σημαντικώτερο είναι ότι το βαπτίζει και απόφαση του ΔΣ! Στους 21 παρόντες, η εισήγηση του κ. Δόση έλαβε 10 μόνο υπέρ και δεν συγκέντρωσε την πλειοψηφία. Τα κατά ήταν 9, λευκό 1 και αποχή 1. Δηλαδή υπολείπεται κατά 2 ψήφους για να λάβει την πλειοψηφία.

Παρακαλώ λοιπόν να πράξετε σύμφωνα με την δεοντολογία.


Σωτήρης Κολιούσης
Μέλος ΔΣ ΠΣΕ
Επικεφαλής της Ηπειρωτικής Συσπείρωσης

romiazirou.blogspot.gr

2 σχόλια:

Τζουμερκιώτης μέτοικος είπε...


Κολιούσιος αριθμητική, προφανώς εκ του Περισσού και της κνίτικης αριθμητικής εκπορευόμενη. Προσμετρά υπέρ του και τα λευκά και τα άκυρα. Κατά τα λοιπά, με αυτά και με αυτά και με τους κολιούσιες λογικές, η Πανηπειρωτική, πολύ σύντομα, συντομότατα, θα βάλει κλειδί. Και ως νέοι Νέρωνες, ο Κολιούσης και η τάχα μου, τάχα μου ''Ηπειρώτικη Συσπέιρωση'' αποσυσπείρωση, θα απολαυάνουν το θέαμα. Θα μου πεις, τι τους μέλει, αυτοί την δημιούργησαν; Τα μισαρά όργανα της αστικής τάξης, την δημιούργησαν, ας πάει στο πυρ το εξώτερο.

Ανώνυμος είπε...


Θα σοβαρευτούν εκεί στη Κλεισθένους ή θα τη κλείσουν την Πανηπειρωτική; Δεν ενδιαφέρει κανέναν το τι λέει ο Κολιούσης, που εδώ και χρόνια έχει πάει πίσω την οργάνωση αυτή, με τις λογικές του και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κόμματρος του. Με αποτέλεσμα σοβαροί άνθρωποι, να μιλούν απαξιωτικά και να απέχουν από τις λειτουργίες της. Αν ο Κολιούσης και οι άλλοι κουμουνιστές δεν θέλουν τη Πανηπειρωτική, ας πάνε να ιδρύσουν, αλλά ΠΑΜΕ, όπως έχουν κάνει οι σύντροφοι του, στα εργατικά και τη ΓΣΕΕ, ένα ΠΑΜΕ των αποδήμων, να έχουν χώρο, να διαμαρτύρονται γιά όλα. Δεν αντέχει σήμερα η Πανηπειρωτική, που τα προβλήματα και ειδικά τα οικονομικά, είναι τεράστια, τέτοιες συμπεριφορές, που εκφράζει ο κολιούσης και η συσπείρωση του. Φτάνει πιά, δεν έχει κανένας μυαλό εκεί στη συσπείρωση;