Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, στη σημερινή (Κυριακή 2 Απριλίου 2017) ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση



Με μεγάλη συμμετοχή αντιπροσώπων των  μελών (Ομοσπονδιών, Αδελφοτήτων, Συλλόγων και Ενώσεων) της ΠΣΕ, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, στην Κλεισθένους, διεξήχθη σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2017, η ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση.  Πάνω από 125 μέλη της ΠΣΕ νομιμοποιήθηκαν και οι αντιπρόσωποι τους έλαβαν μέρος στις συζητήσεις και τις σχετικές ψηφοφορίες, μια διαδικασία που διήρκησε πολλές ώρες και ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Κατά τις διεξαχθείσες ψηφοφορίες που ολοκλήρωσαν την συνέλευση, η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και ο Οικονομικός Απολογισμός υπερψηφίστηκαν ομόφωνα. Το Διοικητικό απολογισμό υπερψήφισαν τα 2/3 των αντιπροσώπων και καταψήφισε το 1/3 των αντιπροσώπων, που ήταν μέλη στην πλειοψηφία τους, της παράταξης ''Ηπειρωτική Συσπείρωση''.



Κατόπιν αυτών υπερψηφίστηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.


Τις επόμενες ώρες, θα ακολουθήσει πλήρες ρεπορτάζ, από τη σημερινή γενική συνέλευση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Φωτο: Χριστόφορος Ευθυμίου
romiazirou.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Ηπειρώτες αντιπρόσωποι των Συλλόγων μας, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και υπερψήφισαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής. Οι της ηπειρωτικής συσπείρωσης, του ΚΚΕ δηλαδή, βυσσοδόμησαν ασύστολα όλες τις προηγούμενες μέρες, έκαναν το άσπρο μαύρο, αλλά φευ, για άλλη μιά φορά τους γύρισαν τη πλάτη οι εκπρόσωποι των αδελφοτήτων. Αυτοί οι άνθρωποι οι ''συσπειρωμένοι'', πότε θα καταλάβουν ότι, με αυτά που κάνουν, βλάπτουν την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια της Πανηπειρωτικής; Πότε σκοπεύουν να σοβαρευτούν και να κάτσουν να δουλέψουν; Δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον, όλοι τους πήραν χαμπάρι και έχουν γίνει γραφικοί; Πότε επιτέλους θα σταματήσουν, να νομίζουν ότι έτσι υπηρετούν το συμφέρον του κόμματος τους; Και εκεί στον Περισσό, δεν βλέπουν ότι αυτές οι πολιτικές, που εφαρμόζουν στη Πανηπειρωτική βλάπτουν το κόμμα τους;