Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

To video του Νίκου Παπακώστα για τη Πίτα του Ηπειρώτη 2017 και τα 80 χρόνια της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος στις τηλεοράσεις του εξωτερικού, στις χώρες, όπου κατοικούν Έλληνες''Πίτα του Ηπειρώτη 2017''. Στην εκπομπή της 31-01-2017, του δημοσιογράφου Μπάμπη Πετράκη "Ελλάδα στην καρδιά μας", που απευθύνεται στους απόδημους Έλληνες του εξωτερικού και ειδικά σε αυτούς της Αυστραλίας και που μεταδίδεται στις τηλεοράσεις της Αυστραλιάς, Αμερικής, Νοτίου Αφρικής και Καναδά, προβλήθηκε το video του Ηπειρώτη μουσουργού και σκηνοθέτη Νίκου Παπακώστα, που δημιουργήθηκε για τα 80 χρόνια της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας και τα 35 και πλέον χρόνια της Πίτας του Ηπειρώτη. Δείτε το video που αναρτήσαμε, μετά το 38.07'

Δείτε το video


Ειδικά η χθεσινή (31-01-2017) εκπομπή "Ελλάδα στην καρδιά μας", αναφερόταν, με θέματα την δημιουργία του Δεύτερου Ελληνικού Κέντρου στην Μελβούρνη, ένα από τα ομορφότερα νησιά των Κυκλάδων τη Σίκινο, το οινοποιείο "Μάμαλης" και ένα video για τα 80 χρόνια της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος και τα 35 χρόνια της "Πίτας του Ηπειρώτη", που θα πραγματοποιηθεί και φέτος, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Καλεσμένοι στο studio του Star, ο οινοποιός και πρώην Κοινοτάρχης Σικίνου κ. Γιώργος Μάναλης και ο κ. Αντωνης Τσεβας, υπεύθυνος Επικοινωνίας των επιχειρήσεων της Μαλαματένιας Τσεβά στη Σίκινο και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Οδυσσέας Ελύτης", που μας ξεναγούν και μας ενημερώνουν για ότι αφορά αυτόν τον πανέμορφο προορισμό!
Ζωντανή σύνδεση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης κ. Bill Papastergiadis, για την 1η τηλεοπτική παρουσίαση της δημιουργίας του 2ου Ελληνικού Κέντρου της Μελβούρνης, στην περιοχή Bulleen και την ανακοίνωση της δωρεάς ενός εκατομμυρίου δολαρίων, από τον Σύλλογο Άργους Ορεστικού της Μελβούρνης, στην Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: