Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Ο τηλεοπτικός σταθμός του Λονδίνου HellenicTV London, που απευθύνεται στους Έλληνες της Μεγάλης Βρετανίας, στην εκπομπή του ''Ομογένεια, εδώ Λονδίνο'', παρουσίασε τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 αφιέρωμα, για την ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017''




Δείτε το video


Ο τηλεοπτικός σταθμός του Λονδίνου, που απευθύνεται στους Έλληνες της Μεγάλης Βρετανίας, HellenicTV London, στην εκπομπή του ''Ομογένεια, εδώ Λονδίνο'', που παρουσιάστηκε τη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017, είχε αφιέρωμα για την ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017'', της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2017, μετά τις 10.00', στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο.

Παρουσίασε το video του Νίκου Παπακώστα που αφορά την εκδήλωση για τα 80 χρόνια της Πανηπειρωτικής και τα 35 χρόνια της «πίττας του Ηπειρώτη». Μουσική επένδυση από ζωντανές ηχογραφήσεις, των λαλητάδων ενός από τα σπουδαιότερα παραδοσιακά συγκροτήματα. Συμμετέχουν σημαντικοί άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, όπως οι καθηγητές Πανεπιστημίου Γιάννης Δάλλας, Θεόδωρος Παπαγιάννης, Παναγιώτης Νούτσος, ο διευθυντής των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων, Λευτέρης Γείτονας, ο ιστορικός Λευτέρης Παπακώστας, ο συγγραφέας Λαοκράτης Βάσσης, η ζωγράφος Σύνη Παπαγιάννη, οι δύο σπουδαίοι εργάτες του πολιτισμού της Ηπείρου, Ναπολέων Ροντογιάννης και ο Βασίλης Παπαϊωάννου

Η εκπομπή είχε επίσης, δηλώσεις του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γεωργίου Δόση αλλά και του Αντιπροέδρου της Πανηπειρωτικής Κώστα Κωνή.

Υπενθυμίσουμε, ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 10 το πρωί και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: