Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή πίτας και ανασκόπηση χρονιάς για το Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας



Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας
Πρέβεζα, 5 Φεβρουαρίου 2017
Αριθμ. Πρωτ. 1

Δελτίο Τύπου
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Σάββατο στις 28 Ιανουαρίου 2017 ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας. Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ζεστό φιλικό περιβάλλον και περιελάμβανε δείπνο, ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, βραβεύσεις και κληρώσεις πολλών δώρων.
Βραβεύθηκε ο Γιάννης Τσιόκος, αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει χαρίσει πολλές διακρίσεις στον σύλλογο, για το ήθος του αλλά για τις αθλητικές διακρίσεις του.
Στη συνέχεια βραβεύθηκε ο εκλιπών Γεώργιος Τσιλιγκίρης, ο οποίος ως μέλος του Συλλόγου Ανθρώπολις είχε σημαντική συμβολή στη διοργάνωση του 1ου ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ αγώνα δρόμου που διοργανώθηκε το έτος 2013. Το βραβείο παρέλαβε η οικογένεια του εκλιπόντος. Στο σημείο εκείνο τονίσθηκε ότι οι συμμετοχές του αγώνα έχουν πολλαπλασιασθεί τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι, συμμετείχαν στον εν λόγω αγώνα καθώς και στους παράλληλους μαθητικούς αγώνες περισσότεροι από πεντακόσιοι αθλητές συνολικά.
Κάνοντας ανασκόπηση της προηγούμενης χρονιάς, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας είχε πλούσια αθλητική δραστηριότητα, με πολλές συμμετοχές και διακρίσεις, καθώς και κοινωνική προσφορά.
Το 2016 ήταν μια χρονιά με πολλές διακρίσεις για τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πέππας τερμάτισε σε χρόνο 2:54:00 στον μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος, ενώ ο Στράτος Φλούδας πέτυχε επίδοση 3:08:00 στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Ακόμη, αρκετοί αθλητές του συλλόγου διακρίθηκαν σε αρκετούς αγώνες ανά την Ελλάδα. Επιγραμματικά, οι αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι κατέκτησαν μία από τις τρεις πρώτες θέσεις στην κατηγορία τους σε αγώνες του έτους 2016, είναι οι παρακάτω:
  • οι Γιάννης Μάρκος και Σπύρος Περδικάρης στον αγώνα 10 χλμ των αγώνων «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο
  • η Μαρία Χρήστου στον ημιμαραθώνιο «ο Δρόμος του Γεφυριού» στην Άρτα
  • ο Μιχάλης Γεωργατζής στο Polystafillo Mountain Run/Bike
  • οι Δημήτρης Γεωργοπέτρης και Γιάννης Γέρος Ιωάννης στα 10 χλμ του ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ αγώνα δρόμου,
  • ο Συλβάν Γκομπέλ στον αγώνα 30 χλμ του Γύρου της Λίμνης Ιωαννίνων και στην ίδια διοργάνωση ο Ελευθέριος Πάνου, ο Γιώργος Χρήστου και ο Βασίλης Μπέλλος στον αγώνα των 10 χλμ.
  • ο Κώστας Τριάντης στο Corfou Mountain Trail στην Κέρκυρα και στο Night Lake Run στα Ιωάννινα
  • ο Βασίλης Μπέλλος και ο Συλβάν Γκομπέλ στον ημιμαραθώνιο Μεσολογγίου
  • ο Βασίλης Μπέλλος στον ημιμαραθώνιο Βόνιτσας
  • η Βίκυ Παπαδοπούλου σε αγώνες 5 και 10 χλμ στην Καστοριά, στην Βόνιτσα, στην Ηγουμενίτσα, στο Koukos Trail και στον ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ αγώνα δρόμου στην Πρέβεζα
  • η Τζένη Αντύπα στο Koukos Trail.
Επίσης, το έτος 2016 πραγματοποίησαν τον πρώτο τους ημιμαραθώνιο 4 αθλήτριες του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας (η Κική Ρούσσου, η Μαρία Τσουμάνη, η Ειρήνη Κακοσίμου και η Χριστίνα Κακοσίμου).
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει θερμά όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας σε όποιον αγώνα και αν συμμετείχαν και σε όποια θέση και αν τερμάτισαν.
Τέλος, το ΔΣ εύχεται σε όλους Υγεία, Αγάπη και Δύναμη για το έτος 2017. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποιον από τους αγώνες του 2017 μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας μπορεί να επικοινωνήσει με τον σύλλογο στο email sdprevezas@yahoo.gr. Όλα τα μέλη του συλλόγου πάντα υποδέχονται με χαρά κάθε νέο μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: