Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Συσπειρωμένη η ΝΔ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πρέβεζα. Δείτε το video

Συσπειρωμένη η ΝΔ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Πρέβεζα(photos+vid)


Με την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στον πεζόδρομο του ιστορικού κέντρου της Πρέβεζας, στην πλατεία Δικαστηρίων, παρουσία ικανοποιητικού αριθμού φίλων, ψηφοφόρων αλλά και στελεχών του κόμματος, ολοκληρώθηκε ο προεκλογικός αγώνας της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό.


IMG 5413


Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Ντάκουλας προλόγισε τους τέσσερις υποψήφιους και πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο κ. Δημήτρης Γιολδάσης ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντάς τον ελάχιστο ως πρωθυπουργό.

IMG 5421

Ο κ. Γιολδάσης είπε μεταξύ άλλων:
«Ο Τσίπρας και η πρώτη φορά αριστερά Κυβέρνηση, χρειάστηκαν μόνο 7 μήνες για να οδηγήσουν τη χώρα μας, στην καταστροφή. Να μην αφήσουν τίποτα όρθιο και να προδώσουν την ελπίδα του λαού, που έδωσε βάση στα ψεύδη και τις κενού περιεχομένου υποσχέσεις. Ήρθε και πάλι η ώρα της Νέας Δημοκρατίας, με τη φωτισμένη ηγεσία του Προέδρου μας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προχωράμε μπροστά γιατί στις μεγάλες στιγμές της πολιτικής μας ιστορίας, η ΝΔ εγγυήθηκε το μέλλον της πατρίδας μας. Αυτό θα κάνει και τώρα. Η πρότασή μας είναι καθαρή και δεν αφήνει αμφιβολία σε κανέναν για την προοπτική της πατρίδας. Η Ελλάδα μπροστά είναι το κεντρικό μας σύνθημα σε αυτές τις εκλογές κι αυτό δεν είναι μόνο σύνθημα, είναι η πίστη μας. Ναι θα πάμε την Ελλάδα μπροστά γιατί αυτό είναι το χρέος μας. Έχουμε πρόταση, την καταθέτουμε, τη συζητάει ο λαός και την κάνουμε πράξη. Δεν παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας μας, δεν παίζουμε με τα παιδιά μας το μέλλον των οποίων πρέπει τώρα να οικοδομήσουμε. Όλοι μαζί βιώσαμε την αναξιοπιστία και το ψεύδος του Τσίπρα, ήταν το κύριο χαρακτηριστικό τους. Όλοι είδαμε την πατρίδα μας να καταρρέει και ο ανεύθυνος πρωθυπουργός της χώρας να κοιτάζει πως θα λύσει τα εσωτερικά του προβλήματα. Ο Πρωθυπουργός της αριστερής παρένθεσης ήρθε να μας δείξει το πόσο ελάχιστος είναι» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιολδάσης και καταλήγοντας επισήμανε πως η ΝΔ είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη που διαχρονικά έχει σώσει την πατρίδα και αυτό θα γίνει και τώρα.

IMG 5434

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο κ. Κώστας Χρήστου ο οποίος τόνισε: «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι απόψε σ' αυτό το βήμα. Γνωρίζω ότι βρίσκομαι μπροστά σε ανθρώπους που με κάθε τρόπο στήριξαν την παράταξη, όλα αυτά χρόνια κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι μεγαλύτερη ευθύνη. Είμαι εδώ για να δηλώσω ότι η νέα γενιά, η γενιά αυτή που κάποιοι βιαστήκανε να χαρίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η γενιά που σε μεγάλο ποσοστό απογοητευμένη από την κατάσταση της χώρας είναι εδώ μαζί μας. Αυτή η γενιά που εσείς αναθρέψατε, τα δικά σας παιδιά, η γενιά που δίνει τον αγώνα 29 χρόνια στα πανεπιστήμια. Αυτή η γενιά είναι εδώ για να δηλώσει πίστη στα ιδανικά αυτής της παράταξης, να δηλώσει σε όλους τους άλλους ότι δεν πρόκειται να αφήσουμε να μας καταστρέψουν ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε. Φίλες και φίλοι η ανοχή σε όσους παίζουν με την πατρίδα μας έχει τελειώσει. Την πρώτη φορά Αριστερά ο ελληνικός λαός θα την πληρώσει ακριβά. 90 δις ευρώ κοστολογείται η περίοδος συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Η συγκυβέρνηση αυτή ξεπέρασε σε λαϊκισμό οποιαδήποτε κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας. Ατελέσφορη και καταστροφική διαπραγμάτευση. Δημοψήφισμα. Μνημόνιο και τώρα εκλογές. Καθένας μας καταλαβαίνει ότι οι αυταπάτες, το ρώσικο δήθεν χαρτί, το κινέζικο δήθεν χαρτί, η απειλή του grexit, κατέληξαν στο 3ο και επαχθέστερο μνημόνιο. Αυτή ήταν η πολιτική του Τσίπρα.» είπε στην ομιλία του ο κ. Χρήστου και καταλήγοντας υπογράμμισε πως την Κυριακή δεν πρέπει καμία ψήφος να πάει χαμένη προκειμένου η ΝΔ ως κυβέρνηση να μπορέσει να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων.

IMG 5464

Ως τον πιο άτολμο πρωθυπουργό που οι πειραματισμοί του μας κόστισαν ακριβά χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα η υποψήφια κα Μαρία Κατσικοβόρδου η οποία στην ομιλία της τόνισε:
«Χαίρομαι που βλέπω τόσο κόσμο απόψε εδώ, χαίρομαι που είναι κοντά μας πρόσωπα γνωστά, φίλοι από παλιά και είμαστε και πάλι όλοι μαζί. Και όχι μόνο, ίσως ανάμεσά μας να βρίσκεται και κόσμος που δεν ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές, που δεν ήταν στην παράταξή μας, όμως τώρα ψάχνει να βρει το νέο του σπίτι. Μιλώ στον κόσμο αυτό, μιλώ στους αναποφάσιστους της Κυριακής και λέω έλατε στην παράταξή μας, εμπιστευτείτε μας. Με τη ψήφο σας κάντε την επιλογή εσείς για την Κυβέρνηση της επόμενης μέρας στη χώρα. Ελάτε μαζί να πάμε σαν μια Εθνική Ελλάδος την Ελλάδα Μπροστά.
Την πιο δύσκολη στιγμή για την χώρα είχαμε τον πιο άτολμο Πρωθυπουργό. Στην πιο κρίσιμη εποχή, η απειρία και οι πειραματισμοί μας κόστισαν ακριβά. Αλλά εξάλλου, το είπε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, παραδέχθηκε την ανικανότητά του όταν δήλωσε ότι 7 μήνες δεν τον άφησαν να κυβερνήσει. Σαν δικαιολογία σχολική δεν ακούγεται; Μα αυτές είναι η συνθήκες σήμερα. Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε και που οι πολιτικοί καλούνται να βρουν λύσεις και να κυβερνήσουν! Και μετά την Κυριακή με τις ίδιες συνθήκες καλείται να κυβερνήσει. Τι θα μας πει μετά από άλλους 7 μήνες, ότι πάλι δεν τον άφησαν;
Τέλος πια με τις δικαιολογίες, Τέλος με τους πειραματισμούς, Τέλος με την ανικανότητα και την απειρία. Την Κυριακή στις εκλογές ψηφίζουμε με σκέψη και με σύνεση. Κάνουμε την ψήφο μας δύναμη επιλογής και όχι δύναμη αδιαφορίας. Μας κόστισαν ακριβά οι 7 μήνες διαμαρτυρίας και θυμικού. Την Κυριακή πάμε την Ελλάδα μπροστά για τετραετία δημιουργίας, για τετραετία συνεννόησης, για τετραετία διαχείρισης, για τετραετία ανάπτυξης και πορείας προς τα εμπρός. Την Κυριακή είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα στην πολιτική ζωή της χώρας και να ξεκινήσουμε ένα νέο κεφάλαιο. Όλοι μαζί. Ενωμένοι.
Μία νέα αρχή για μία νέα Ελλάδα. Μία πιο όμορφη Ελλάδα με σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ πολίτη και πολιτικού, αλλά και με σχέσεις δυνατές, σχέσεις δημιουργίας μεταξύ των ίδιων των πολιτών ανάμεσά τους. Γιατί εμείς δεν επιλέγουμε λόγο διχαστικό, Εμείς δεν λέμε ότι "θα τους τελειώσουμε και θα μας τελειώσουν", Εμείς δεν χωρίζουμε τους Έλληνες.Εμείς τους ενώνουμε. Σε ένα όραμα κοινό, όλοι μαζί, την Ελλάδα Μπροστά.
Την Κυριακή τέρμα οι πειραματισμοί, την Κυριακή τέρμα η αλαζονεία, την Κυριακή τέρμα η ανασφάλεια. Την Κυριακή πάμε την Ελλάδα Μπροστά σε μια νέα εποχή για την χώρα, με μία νέα σχέση στην πολιτική. Με σχέση εμπιστοσύνης. Την Κυριακή φέρνουμε τη νίκη για τη Νέα Δημοκρατία, φέρνουμε τη νίκη για όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες».

IMG 5482

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου κ. Στέργιος Γιαννάκης ο οποίος μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «το ψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι ψηφοδέλτιο νίκης, γιατί να είστε σίγουροι ότι η ΝΔ θα είναι πρώτη στο νομό μας και πρώτη πανελλαδικά μεθαύριο την Κυριακή στις 20 Σεπτεμβρίου. Το αστείο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το αστείο που λέγεται Τσίπρας-Καμμένος κράτησε 7 ολόκληρους μήνες και ευτυχώς για τη χώρα τελείωσε. Η Κυβέρνηση Τσίπρα έπεσε όχι γιατί όπως λένε οι Ευρωπαίοι επεξεργάζονταν το σενάριο της αριστερής παρένθεσης. Ο Τσίπρας έπεσε από τους δικούς του βουλευτές και υπουργούς. Εκτός και αν νομίζει ότι ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου κανόνισαν και συμφώνησαν με τον Σόιμπλε την αριστερή παρένθεση. Και καλό είναι να σταματήσουν να αναμασούν την ανοησία περί πραξικοπήματος γιατί εμείς το μόνο πραξικόπημα που γνωρίζουμε είναι αυτό που προετοίμαζε ο Λαφαζάνης με το μοντέλο του νομισματοκοπείου» τόνισε εισαγωγικά ο κ. Γιαννάκης και κατέληξε σημειώνοντας: «Όλοι ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη και για να περάσουμε τον κάβο ως χώρα τη Δευτέρα πρέπει να έχουμε κυβέρνηση εθνικής σοβαρότητας, κυβέρνηση συνεργασίας, κυβέρνηση μακράς πνοής. Εμείς αυτά υποσχόμαστε. Υποσχόμαστε ότι τη Δευτέρα θα έχουμε κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και με τις άλλες Ευρωπαϊκές δυνάμεις. Μία κυβέρνηση σύγχρονη, ενωτική και συναινετική. Θα έχουμε την κυβέρνηση που αρμόζει στην Ευρωπαϊκή Ελλάδα που ονειρευόμαστε. Κι αυτό γιατί εμείς πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα, πιστεύουμε στις δυνατότητες τις ιδιωτικής πρωτοβουλίας, πιστεύουμε στις επενδύσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταπολεμηθεί η ανεργία. Εμείς θέλουμε ένα αποτελεσματικό κράτος, ένα κράτος εγγυητή του δίκαιου ανταγωνισμού, ένα κράτος εγγυητή των δικαιωμάτων και της ασφάλειας των πολιτών. Σε αυτή την αναμέτρηση συγκρούεται η ιδεοληψία και η άγνοια με την πραγματικότητα και τη γνώση. Αυτό είναι το πραγματικό διακύβευμα των εκλογών. Ας μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί το καταστροφικό αύριο και οι καταστροφικές επιλογές. Να μην επιτρέψουμε σε αυτούς να παίξουν ξανά με τις ζωές μας και τις ζωές των νέων μας. Γι αυτό σας ζητώ την Κυριακή να πάμε όλοι στις κάλπες, ιδιαίτερα οι νέοι γιατί η δική τους ζωή δημοπρατείται καθημερινά. Το δικό τους μέλλον παίζεται. Να πάμε στις κάλπες για να πούμε όχι στην αστάθεια, την αβεβαιότητα και πιθανές νέες εκλογές. Είναι ώρα ευθύνης, ελάτε μαζί μας για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. »

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια: