Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ο παλιμπαιδισμός έκανε το θαύμα του, στα πρόσωπα περασμένων εποχών οννεδιτών της Πρέβεζας . που έκαναν διάλειμμα από την προεκλογική απραξία τους, για αναγραφή συνθημάτων, στο Μονολίθι.

nd1

Δεν προλάβαμε να γράψουμε ότι η Νέα Δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο είναι επικοινωνιακά ανύπαρκτη και έσπευσαν κάποιοι νεοδημοκράτες και τέως ΟΝΝΕΔίτες  να μας διαψεύσουν.

Πήραν βούρτσες, μπουγέλα και χρώματα και πήγαν στο Μονολίθι, όπου λέρωσαν τα στηθαία του δρομου με συνθήματα.
Εδώ και πολλά χρόνια όταν πήγαιναν να το κάνουν αυτό, τους την έπεφταν τα ΚΝΑΤ (η τότε πανίσχυρη νεολαία της ΚΝΕ) η οποία έδερνε τους ΟΝΝΕΔίτες και τους μπουγέλωνε.
Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, η αριστερά έγινε κυβερνώσα, πολλοί Κνίτες έχουν γίνει ΣΥΡΙΖΑίοι και αδιαφορούν εντελώς για το ότι κάποιοι νεοδημοκράτες πήγαν να θυμηθούν τα νιάτα τους.
Ο προεκλογικός αγώνας γίνεται σε χαμηλούς τόνους, η Νέα Δημοκρατία αναπαύεται προκαταβολικά στις δάφνες της και για να δείξει κινητικότητα έκανε διάλειμμα για διαφημίσεις.
Υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Ηλία Καλδή,που ντυθηκε Τοτος και ο οποίος παραμένει μάχιμος και εμφανίζεται και στις δύο φωτογραφίες που δημοσιεύουμε να κρατά την μπατανόβουρτσα.Eπιστατης του εργου ειναι ο Θεοφιλος Σπυρακος.
Βέβαια οι νεοδημοκράτες φοβουνται οτι θα υποστούν μια μεγάλη απώλεια ψήφων από τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Βρεττό, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλά στελέχη και μελη του κόμματος.Την ιδια στιγμη φιλοδοξα στελεχη του κομματος παραμενουν αδρανη και σφυριζουν αδιαφορα,
Αλλά αυτό δεν  θα πρεπει να ωθει καποιους να κάνουν κινήσεις που μόνο συμπάθειες δεν δημιουργούν στο ευρύ κοινό. Κι αυτό γιατί η ρύπανση από ένα σοβαρό κόμμα στον χώρο του Μονολιθίου και μάλιστα με ανεξίτηλα χρώματα, μόνο απωθητικά μπορεί να λειτουργήσει σε σκεπτόμενους ανθρώπους.  Ο παλιμπαιδισμός όμως έκανε πάλι το θαύμα του..Εκτος κι αν προκειται για χαβαλε.

nd2

Δεν υπάρχουν σχόλια: